Deniz Işın kimdir?

Sosyal medya’nın sevilen yüzlerinden biri haline gelen Deniz Işın’ın hayranları dur durak bilmeden güzel oyuncu’nun hayatını araştırır hale geldiler. Oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkatleri üzerine toparlayan Deniz Işın sempatik tavırlarlarıyla’da dikkat çekti.

Deniz Işın kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medya fenomeni’nin takipçileri merakta. Işın’ın hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Sizler için araştırdık ve bulduk güzel sosyal medya fenomeni olan Işın’ın kalbini çalan kimse olmamış.

Başarısıyla göz dolduran Işın Scorp ve Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden  yayınlamış olduğu videolarla sosyal medyada viral içerikler üretti. Yapmış olduğu taklitler ile de büyük ilgi gören Işın geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

İnstagram ve Scorp gibi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandığı videolarda yaptığı taklitler ile dikkatleri üzerine çeken Işın, ilk oyunculuk deneyimini FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde canlandırdığı Merve karakteri ile yaşamıştır. ‘İyi Günde Kötü Günde’ dizisinde ‘Seda’ karakterini canlandıran Işın ayrıca Murat Boz’un ‘Gece’ isimli şarkısının kısa film gibi çekilen video klibinde oynamıştır. Son zamanlarda yine sevenleriyle buluşan Işın bu sefer de Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Akın’nın kardeşi rolünde Doktor Sahra karakterini  hayat veriyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Mehmet Buse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Nazlı Pınar Kaya

Beril Pozam