Deniz Karasu kimdir?

İnstagram ve youtube platformlarında yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Deniz Karasu geniş hayran kitlelerine ulaştı. İnstagram ve youtube kanalında makyaj videoları ve yayınladığı vloglar takipçileri tarafından bir hayli sevildi. Takipçileri tarafından hayatı merak konusu olan Karasu sempatik tavırları ile de görenleri kendine hayran bıraktırdı.

Deniz Karasu kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gözlerden uzak yaşadığı aşk hayatı ile dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni güzelin takipçileri merakta fenomen güzel sevgilisi ile olan pozlarını instagram hesabından paylaşıyor ancak etiket ve ipucu vermiyor. Bu ilişkiye takipçileri ise bir hayli benimsemiş durumda öyle’ki çoğu yorumda evlilik haberi beklediklerini dile getirmişler.

Sosyal medya fenomeni güzel youtube kanalında yaptığı paylaşımlar ile ciddi bir abone sayısına sahip oldu. Başarılı isim ilk videosunu ise 9 Nisan 2016 tarihinde yayınlamıştır. Bu yıl itibariyle kanalında toplam 416 bin, instagram hesabında ise takipçi sayısı 158 bin civarındadır. Paylaşımlarını genellikle güzellik, yaşam tarzı ve moda vlogları üzerine sürdürmektedir.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Bartu Dev hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Rıza Kocaoğlu

Ayça Melek Gülerçe