Detoks Diyeti ile Kilo ve Toksinlerden Arının!

Sağlıksız beslenme, çevresel faktörler gibi durumlar vücudumuzda toksinlerin birikmesine neden olur. Detoks diyeti hem vücudumuzdaki toksinlerden kurtulmamıza olanak tanır hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermemizi sağlar. Peki son dönemde daha da popüler olan detoks diyeti kilo vermemize nasıl olanak tanır? Detoks diyeti nedir? Detoks diyeti nasıl uygulanır?

Detoks diyeti kişinin çoğunlukla kilo vermek amacıyla uygulandığı ve kişinin vücuduna pek çok katkı sağlayan diyet çeşididir. Detox diyetinin kişinin vücuduna olan faydaları şu şekilde söyleyebiliriz:

Detoks diyetini iki şekilde uygulayabilirsiniz. Biri 3 gün boyunca sadece sıvılardan oluşan sıvı detoks ile ikincisi ise maksimum 14 gün uygulamanız gereken içerisinde lif ve protein bakımından bakımından zengin besinlerle oluşturulmuş detoks paketi deneyimle bilirsiniz. Detoks diyetini uygulamaya geçtiğinde tuz, karbonhidrat, şeker ve yağ tüketmemelisiniz. Bunların dışında çay ve kahve de tüketmememeli, daha çok detoks etkisi veren tarçın, kekik, nane ve zencefil vb. ürünleri hem çay olarak hem de yiyeceklere tat vermek amacıyla kullanabilirsiniz. Bunların dışında detoks diyetinin uygulamasında en önemli olan şey günde 3 litre su tüketimine önem vermenizdir.

Ne yazık ki detoks diyeti 3 günde olsa 14 günde olsa günlük alışkanlıklarınız ve yoğun tempo diyeti uygulamanıza engel olabilir. Bu yüzden de bir diyetisyen ya da bir diyet paket firmasından yardım alabilirsiniz.

Fedbox; diyet programına daha kolay ulaşmanız, vücudunuzdaki ödem ve toksinlerden arınmanız için siz detoks juıice paketini sunmaktadır. Sıvı detoks paketi ve katı-sıvı detoks paketi olarak iki şekilde sunulan detoks paketleri ile daha fit görünebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Başkan Böcek özel takımla buluştu

Antalya’dan kaçış hızlandı !..