Dila Tarkan kimdir?

Sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettiren Dila Tarkan güzelliği ile de gündemlerden düşmüyor. Tarkan’ın  takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Dila Tarkan kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Adı sırasıyla Murat Cemcir, Eser Yenenler ve Hakan Sabancı ile anılan fenomenimiz şimdilerde ise gönlünü başka yakışıklı bir isime kaptırdığı idda ediliyor. Dağhan Doğruer ile birlikteliği olduğu bilinen sosyal medya fenomeni güzel birlikte olan fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı bile.

İnstagram hesabından paylaştığı post ve hikayelerle oldukça sevilen ve takip edilen bir isim haline gelen Dila youtube kanalında ise çektiği Vlog ve özgün içerikli videolar ile abone sayısını arttırdı. Instagramda 220 bin takipçiye sahip olan güzelin youtube kanalında ise 27.8B abonesi mevcuttur. Sosyal medya fenomeni güzelin takipçileri hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ayda Kutay hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gözde Seda Altuner

Milliler son olimpiyat şampiyonu Çin’e set vermedi