Dilara Aydın Kimdir?

Dilara Aydın Acun Ilıcalı’nın yeni yarışması olan Exatlon Challenge Türkiye formatının en gözde yarışmacılarından biri haline geldi. Güzelliği ve dik duruşu ile görenleri kendine hayran bıraktıran Aydın’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Dilara Aydın kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya fenomeni güzel gönlünü yakışıklı Sercan Cılız’a kaptırdı. Güzel bir birliktelikleri olan çift sosyal medya’da takipçileri tarafından tam not alan çiftlerden biri oldular.

Acun Ilıcalı’nın yapımını üstlendiği yeni yarışma programı Exatlon Challenge Türkiye, Netflix üzerinden izleyiciyle buluşuyor. 18 Youtuber’ın zorlu parkurlarda yarıştığı program ise izleyicilerin epey ilgisini çekti. Exatlon Challenge siyah ve beyaz adında iki takımdan oluşuyor.

 Hayrettin, Doğan Kabak, Uras Benlioğlu, Furkan Yaman, Buğra Kazancı, Furkan Kaya, Aleyna Şen, Öykü Berkan, Barış Erdoğan, Gözde Demiral, Burçe Yağmur Karabal, Buse Plan, Dilan Ay, Elanur Pat, Hakan Lemur ve Dilara Aydın’ın yer aldığı yarışma Netflix platformunda yayınlacak.”

Sosyal medya fenomeni güzel Instagram’de 102 bin, Youtube’ta 3 bin 720 takipçiye sahip. Youtube kanalında yemek, moda, makyaj, kişisel bakım konularında paylaşımlar yapan sosyal medya fenomeni güzelin takipçi sayısı günden güne artmaya devam ediyor. Youtube kanalının hakkında bölümünde Aydın Şu kelimeleri not olarak yazmış.

“Merhaba Bu kanal uzun zamandır isteyip, acabalara sığınıp, olur mu olmaz mı diye en çok kendine soru sorup sonra da dene işte neden olmasın bir adım at diye diye kendi motivasyonunu kendisi kucaklayan bir kadının. Bizi neler bekliyor bende çok merak ediyorum. Keyif alarak yaptığım her şey burada olacak. Yemek, moda, makyaj, bakım, vlog gibi. Öpüyorum”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Bartu Dev hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Caner Özyurtlu kimdir?

Şeyda Sayar