Dilara Kurtulmuş kimdir?

Bir dönem Selena dizisin’de hayat verdiği Nazlı karakteri ile televizyon tarihine damga vuran Dilara Kurtulmuş’un son hali görenleri hayrete uğrattı. Küçük yaşlardan itibaren bir çok yapımda yer alan Kurtulmuş başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile ekran başındakileri kendine hayran bıraktırdı. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan Kurtulmuş sosyal medya’da sık aranan isimlerden biri haline geldi. Kurtulmuş’un  hayranları sık sık arama motorlarında hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Dilara Kurtulmuş kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medyada’da fenomeni olan oyuncu’nun takipçileri merakta. Kurtulmuş’un hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Sizler için araştırdık ve bulduk güzel oyuncu Kurtulmuş’un kalbini çalan kimse olmamış.

Anne Babamla Evlensene isimli proje ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren sosyal medya fenomeni oyuncu daha sonrasında Hayat Bilgisi’nde Kardelen’i canlandırmıştır. 2004 yılında Bir Dilim Aşk Akasya karakterine hayat veren Kurtulmuş 2005 yılında ise Kadının Sessizliği dizisinde rol almıştır. 2006 ve 2009 yılları arasında Selena dizisinde Nazlı Aykar karakteri ile en büyük çıkışını yapan bir çok ekran başında’ki izleyicilerden oyunculuğu ile tam not alan Kurtulmuş 2009 yılında Nefes ve 2011’de Nuri adlı projede Ayşe’yi canlandırmıştır. Yine 2009 yılında Çınar adlı kısa filmde yer almıştır. Bunun yanı bir çok reklam filminde rol alan Kurtulmuş 5 senendir ekranlardan uzak durmaktadır.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı cesur pozlar ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Kurtulmuş’un instagramda ise 326B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Yiğit Can Çakmak(Yiğit Resmi) hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Aylin Kontente kimdir?

Gözde Duru kimdir?