Dinç, CHP çatısı altında büyük buluşmayı organize edecek

2019 yılında CHP üyesi olan Dinç, 1999-2002 yılları arasında 81 ilde ANAP il başkanlığı yapmış isimlerle tek tek temasa geçerek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılacak toplantıya davet etti. Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi ile 81 il başkanı ile temasa geçen Dinç, konu ile ilgili hazırladığı dosyayı Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim etti.

İYİ Kİ CHP’Lİ OLMUŞUM!

Ankara’ya giderek Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşen Dinç, il başkanları ile yaptığı görüşmeleri ve aldığı cevapları aktardı. İl başkanlığı yapmış 10 ismin vefat ettiğini, hayatta olan il başkanlarının da 54’ünün toplantıya katılacağını belirten Dinç, bazı isimlerin de mazeret bildirerek toplantıya katılamayacaklarını bildirdiğini söyledi. Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından, “İyi ki 2019 yılında CHP’ye üye olmuşum” diyen dinç, “Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürüdüğü yolda eşlik etmek onuruna sahip oldum. Ankara’da gerçekleşeceğimiz büyük buluşma öncesi hazırladığım dosyayı kendisine teslim ettim” dedi.

54 İL BAŞKANI KATILACAK

ANAP’ta söz konusu dönemde il başkanlığı yapan isimlerin, şehirlerinde önemli kanaat önderleri olduğuna dikkat çeken Dinç, “54 il başkanımız seve seve bu toplantıya katılacaklarını belirtti. Katılamayacak olanlar da mazeretlerini bildirdi. Ben de bu konuda hazırladığım dosyayı Genel Başkanımıza sundum. Toplantının, Kasım ayı sonunda veya Aralık ayının başında yapılması planlanıyor. Anavatan Partisi’nin iktidar olduğu dönemde il başkanlığı yapan isimler, şehirlerinde önemli kanaat önderleri. Bu nedenle katılımın yüksek olmasını, CHP’ye destek olarak algılayabiliriz” yorumunda bulundu.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ CHP’DE

CHP üyesi olarak doğru bir karar verdiğini belirten Dinç, şunları söyledi: “Şu anda Türkiye’nin içinde bulunduğu hukuksuz durum ortada. Ben eczacıyım ve ilaç bulmakta sorun yaşıyoruz. Gazeteciler özgürce haber yapamıyor. Her sektörde büyük sıkıntı var. İçinde bulunduğumuz durumdan çıkmamız için tek çözümün CHP olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle iyi ki 2019 yılında CHP üyesi olmuşum. 3 yıldır CHP’deyim ve Türkiye’nin yaşadığı sorunların çözümü için doğru adres olduğunu söyleyebilirim. Genel Başkanımız, yerel seçimlerde ve 6’lı masada bu süreci çok iyi yönetti”.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

TÜRSAB’ta Bilal Korkmaz’dan ‘değişim’ iddiası

Eğitim emekçisi borç batağında!