Doğuş Çabakçor Kimdir?

Son dönemin popüler DJ ve müzisyenlerinden olan Doğuş Çabakçor kimdir ve kendisi ile ilgili merak edilenleri yazımızda bulabilirsiniz. Doğuş Çabakçor kaç doğumlu, boyu kilosu kaç gibi soruların cevabı yazımızda sizlerle buluşuyor.

Doğuş Çabakçor 1987 yılının 5 Mayıs tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin Uludağ’da bir oteli vardır. Ailesi Çabakçor’un da kendileri gibi işletmeci olmasını istiyordu.

Doğuş Çabakçor, Begüm Yücel Çabakçor ile olan 8 yıllık evliliğini sonlandırdı. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Doğuş Çabakçor’un iki oğlu vardır. İsimleri Aslan ve Kaplan’dır.

Fen Lisesinden mezun olmuştur. Üniversitede İşletme bölümünü bitirmiştir.

Boyu 1.79 cm, kilosu 75’tir

Doğuş Çabakçor 5 Mayıs doğumlu olduğu için Balık burcudur.

Doğuş Çabakçor’un gözleri yeşildir.

Yaşı daha küçükken bile müzikle iç içe olmuştur. Üniversite yıllarında müzikle profesyonel olarak tanışmıştır. Çeşitli ülkelerden ve birçok şehirde performans sergilemiştir.

Doğuş Çabakçor çok sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. Şimdilerde hem Dj’lik yapıyor hem de Youtube kanalını aktif olarak kullanmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi’nin sahibi Enver Yücel’in kızı Begüm Yücel ile 12 Mayıs 2012 yılında hayatını birleştirmiştir. Bu evliliğinden Aslan ve Kaplan isimlerinde iki oğlu vardır.

Ankara’da yaşadığı çocukluk yıllarında müzikle hep ilgilenmek istemiştir. Müzik ile görselliği ve güzel enerjisini bir araya getirmiştir. Djlikte bu yüzden çok başarılıdır. Dinleyicileriyle iletişim kuruyor ve çok başarılı performanslar ortaya çıkarıyor. Djlik performansında global dans müziklerine yer vermiştir. Kullandığı bu tekniği ile dinleyenleri çok etkilemektedir.

Moda trendlerini yakından takip ediyor. Aynı zamanda müzik trendlerini sıkı bir şekilde takip ettiği için basında stil sahibi DJ olarak anılmaya başladı. Şimdiye kadar birçok ülkede ve şehirde şehir de (Londra, Miami, New York, Paris, Amsterdam, Barcelona, Varşova, Frankfurt, Balı, Singapur, Taipei, Sofya, Maldivler, St. Petersburg vb.) performanslar sergileyen Doğuş’un hayatının akışını değiştiren adımları şu şekilde sıralanabilir:

2010 yılının Nisan ayında Miami’de elektronik müzik endüstrisinde çeşitli performanslar sergiledi.

2010 yılının Eylül ayında Radio FG 93.7 ekibine katılmıştır. Doğuş Çabakçor Is More isminde Radyo Show’una başladı. İlk profesyonel Radyo deneyimidir.

2010 yılının Aralık ayında W Hotel İstanbul’un müzik direktörlüğünü yaptı. Aynı yerin resident DJ’ligini de yapmaya başladı.

2011 yılının Eylül ayında İstanbul Fashion Week organizasyonunda birçok markanın müzik direktörlüğünü yaptı.

2011 ve 2012 yıllarında Milliyet tarafından iki sene arka arkaya “İstanbul Gece Hayatının En İyi DJ’i” seçildi.

2012 yılının Mayıs ayında Burn enerji içecekleri için reklam çekiminde yer aldı. Aynı zamanda tüm ulusal kanallarda yayınlandı. Aynı yıl üniversiteleri içine alan Türkiye’nin En İyi DJ’i yarışmasının jürisinde yer aldı.

2012 yılının Temmuz ayında W Hotels & Burn Studios DJ Lab 2012’de seçilmiş 6 kişiden ilk ve tek Türk olma gururunu yaşadı..

2012 yılının Ağustos ayında Londra Olimpiyat Olimpiyat Oyunları için Londra’da düzenlenen özel partide rol aldı. Burada David Guetta ve Nicky Romero gibi önemli isimlerle aynı sahneyi paylaştı.

2012 yılının Eylül ayında 7800 Çeşme albüm serisinin 3.sünü kendi imzasıyla piyasaya çıkardı.

2012 yılının Eylül ayında Gecce.com Oscarlarında En İyi DJ olarak seçildi.

2013 yılının Ağustos ayında 7800 Çeşme serisinin 4. albümünü piyasaya çıkardı.

Doğuş Çabakçor ft. Elif – Rise Again adlı single çalışması 2013 yılının Ağustos ayında Moonbeam Digital firmasından satışa çıkmıştır.

2013 yılının Eylül ayında 3 sene devam eden radyo Show’una Türkiye’nin en çok dinlenen yabancı müzik kanalı Power FM’de BeforeMidnight programını sunmuştur.

Ekim 2013’de Members İstanbul adlı İstanbul gecelerine yeni bir tarz ve enerji getiren bir klübün müzik direktörü olarak kariyerine devam etmektedir. Çaba Derneği’nin bir projesi olan Çaba Gala için 7 Mart 2013 tarihinde 40 ünlü isimle birlikte tiyatro sahnesine çıkarak sosyal sorumluluk anlamında da gereken desteği sokak çocuklarının rehabilitasyonu adına sahne almıştır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Elvin Aydoğdu

Cenk Küpeli