Dönüşüm Oto’dan anahtar teslim iş

 Dönüşüm Oto özel servis, Antalya’da Yeşil Sanayi Sitesi 3189 sokakta hizmet veriyor. Yaklaşık 300 metre karelik alana kurulu firmada alanında uzman ustalar çalışıyor. Yılların tecrübesini sahaya yansıttıklarını belirten Dönüşüm Oto özel servis ortaklarından Doğukan Çiçek, en büyük farklarının anahtar teslim iş yapmak olduğunu söyledi. Dönüşüm Oto’ya gelen bir müşterinin boyacıyla ayrı, kaportacıyla ayrı, elektrikçiyle ayrı uğraşmadığını söyleyen Çiçek, “Anahtarı aldığımız aracı baştan aşağı ne eksiği varsa tamir ediyoruz. Zaten bize gelen, daimi müşterimiz oluyor. Zaman herkes için önemli, bize gelen araç sahiplerini dükkan dükkan gezdirmiyoruz” dedi. 

GARANTİLİ İŞ YAPIYORUZ 

 Kaliteli işçiliğin yanı sıra orijinal parça kullandıklarını belirten Dönüşüm Oto özel servis ortaklarından Doğukan Çiçek, “Bize gelen araç sahibinin gözü arkada kalmıyor. Garantili iş yapıyoruz. Orijinal parça kullanıyoruz” şeklinde konuştu.

KLİMA BAKIMINDA KAMPANYA

Firmanın diğer ortağı Ahmet Başyurtlu ise sürücüleri yaz mevsimi öncesi uyardı. Klima bakımının önemine değinen Başyurtlu, “Antalya, klimanın en çok kullanıldığı illerin başında geliyor. Bu nedenle araç sahiplerine şimdiden klima bakımlarının yaptırmalarını öneriyoruz” dedi. Dönüşüm Oto özel servis olarak klima bakımında kampanya başlattıklarını belirten Başyurtlu, “Klima bakımı için yaz mevsiminin gelmesini beklemeyin. Şuan klima bakımı yaptıranlara özel kampanyamız var” dedi. 

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ 

Dönüşüm Oto’nun çözüm odaklı çalışan bir firma olduğunu sözlerine ekleyen Başyurtlu, “Araç sahipleri buraya geldiği zaman tek bir kişiyle muhatap oluyor. Araçta tamir edilmesi gereken ne varsa tamir ediyoruz. Zaten bize gelenlere müşteri değil, dost olarak görüyoruz” diye konuştu. Yeşil Sanayi Sitesi 3189 Sokak’ta hizmet veren Dönüşüm Oto’ya 0544 107 00 58-0542 107 06 07 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.




Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Çevreci Komşu Kart’a bir ödül daha

Tamirhanede voleybol maçı