DÜNYADA İLK OLUR

DÜNYADA İLK OLUR

HÜRRİYET’e konuşan Antalya İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, “Talep somutlaştırılır ve görüş için önümüze gelirse tüm desteği veririz” dedi.

OTEL DE YAPILABİLİR
EXPO alanının hem fiziki hem de konum olarak sağlık turizmi faaliyetlerine uygun olduğunu kaydeden Başıbüyük, “Bu alan bir kere havalimanına yakın. Burada sadece sağlık turizmine yönelik sağlık tesisleri yapılabilir. Hatta bir adım daha öteye gidip aynı alan içinde yine sadece sağlık turizmine hizmet eden konaklama tesisleri yapılabilir” dedi.

DESTEK VERİRİZ
“Bu fikir gerçekleşirse dünyada ilk olur” diyen Başıbüyük, şöyle devam etti: “Bu bizim tek başımıza alacağımız bir karar değil. Biz ancak önerilerimizi kamuoyu ile paylaşırız. ATSO gerçekten bu işi gündemde tutar ve somut adımlar atarsa biz de elimizden gelen bütün desteği veririz. Çünkü Sağlık turizminin geliştirilmesine ihtiyacımız var. Bu alan o kadar geniş ki fizik tedaviden tutun da hasta ve hasta yakınlarının günlük zaman geçireceği özel alanlar, ameliyathaneler, yoğun bakım servisleri kolaylıkla oluşturabilir. Türkiye için de tam bir sağlık kompleksi olur.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
UNUTTUK MU

UNUTTUK MU?

Kemer orkestrasından anlamlı konser