DÜNYANIN EN LÜKS HERŞEY DAHİL KONSEPTLİ AİLE OTELİ ÖDÜLÜNÜ ALDI!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2021 yılı kazananları belli oldu.

Dünyanın her bölgesinden, bir çok kategoride bine otelin yarıştığı organizasyonda, “Swandor Hotels & Resorts – Topkapı Palace” geçen yıl olduğu gibi yine bu yılda Dünya’nın en iyi “Her Şey Dahil Aile Oteli” ödülüne layık görüldü.
Dünya Turizm OSCAR’ı olarak bilinen, sektör profesyonelleri tarafından her yıl düzenlenen, lüks kategori otellerin “en iyilerinin” değerlendirildiği ve belirlendiği “World Luxury Hotel Awards 2021” ödül töreniile birlikte kazananlar belli oldu.
Swandor Hotels &Resort – Türkiye Bölge MüdürüBarış ALP,Swandor Hotels &Resorts – Topkapı Palace’ıntamamen yenilenen tesisi ile hizmete girmesinin ardından, pandemi şartlarına rağmen geçen yıl olduğu gibi yine bu yılda, değerlendirmelerde en üst derece olan “Global”kategoride bu ödülü almaktan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

PegasTouristik bünyesinde, Swandor Hotels çatısı altında PGS Hotels, Dessole Hotels ve Woovo Hotels markaları ile 5 farklı ülkede 12 otel ile faaliyet gösterdiklerini, pandemi koşulları altında güvenli turizm sertifikası kriterleri ile misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışları daha da üst seviyelere çıkarabilmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Başkan Böcek, Enerji Fuarının açılışına katıldı

Antalya Haberleri: Başkan Böcek, Enerji Fuarı’nın açılışına katıldı

TÜRK VE YUNAN SEYAHAT ACENTALARI BİRLİKTE ÇALIŞTAY HAZIRLIĞI YAPIYOR