Duy Beni Hazal Meltem Akçöl Kimdir?

Duy Beni Hazal olarak tanınan Meltem Akçöl samimi gülüşüyle verdiği pozlarda adeta ışık saçıyor. Hayatı çok fazla merak edilen Duy Beni Hazal Meltem Çöl kaç yaşında? ve Meltem Çöl’ün burcu ne? Daha önce sosyal medya fenomeni olan Meltem Çöl’ü birde ekranlardan izlemek kimilerine sürpriz olmadı. Oyunculuğun hakkını veren Meltem Çöl’ün doğum tarihi ne? Oyuncu olmasıyla birlikte takipçi sayısında gözle görülür bir artış geçiren Meltem Çöl giderek daha çok tanınan isim olmaya devam ediyor. Duy Beni Hazal Meltem Alçöl boyu kaç? Kariyerinin en önemli noktasında bulunan Meltem Çöl’ün ilerleyen zamanlarda başrol alıp almayacağı ise tartışma konusudur. 344 bin takipçili intagram hesabında yaptığı paylaşımlar ile sıkça gündem olan Meltem Akçöl’ün kilosu kaç?

Yaşı: 22

https://www.antalyaguncelhaber.com/wp-content/uploads/2023/02/burcu-73.html: Koç

Doğum tarihi: 16 Nisan 1999

Nereli: İstanbul

Yaşadığı Yer: İstanbul

Boyu: 1.65

Kilosu: 49

Tuttuğu takım: Beşiktaş

 

Şu an 22 yaşındadır. 

 

16 Nisan 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. 

 

Koç burcudur. 

 

1.65 boyundadır. 

 

50 kilodur.

 

Meltem Akçöl’ün İzmirli olduğu sanılmaktadır. Güzelliğinden kaynaklı olarak İzmir yakıştırmalarına konuk olan güzel oyuncu tam aksine aslen İstanbullu olarak bilinmektedir.

 

Birçok ünlü ve fenomenin yaşadığı şehir olan gerek kültürüyle gerek tarihiyle vazgeçilmez şehir İstanbul’da ikamet etmektedir.

 

Daha önce oyunculuk eğitimi aldığını bildiğimiz dizi/ film oyuncusu Meltem Akçöl’ün üniversite eğitimi alıp almadığı bilinmiyor. Bunlara ek olarak gittiği lise ve ilkokul isimleri de bilinmemektedir. Ayrıca üniversitede oyunculuk bölümünü okumak istediğini belirtmiştir. Kamera önü eğitimleri alan Meltem Akçöl oyuncu olarak ekranlarda karşımıza gelmektedir.

 

Duy Beni Dizisinin Hazal karakteri ile ekranlar karşısına gelen Meltem Akçöl Beşiktaş takımını desteklemektedir. 

 

2022 yılının en havalı oyuncu kadrosunda yer alan Meltem Akçöl’ün saç rengi en çok merak edilenler sorular arasında kendisine yer buldu. İddialı ve başarılı oyuncu Meltem Akçöl doğal saç rengi koyu kahve rengidir. 

 

Instagram hesabındaki içeriklerde zaman zaman hayvanlarla iç içe olduğu fotoğraflara yer veren Meltem Akçöl platformlar üzerinde paylaştığı videolar ile çok konuşulan fenomenler arasında kendisine yer buluyor. Paylaştığı fotoğraflara bir defa beğeni atan defalarca yorum yapmak istiyor. Lakin burada en çok merak edilen ise göz rengidir. Güzel ve başarılı oyuncu Meltem Akçöl’ün göz rengi koyu kahverengidir. Işıkta ise biraz daha açık kahve tonlarında dönüşüm göstermektedir.  

 

Hayvanlarla birlikte çekindiği Instagram fotoğrafları ile ilgilerin odağı olan güzeller güzeli oyuncu Meltem Akçöl’ün ten rengi buğdaydır. Gerek küt saç modeliyle gerek omuzlarından aşağıya sarkıttığı uzun saçları ile güzelliğini konuşturmaya devam edeceğe benziyor.

  

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sude Zülal Güler kimdir? Nereli? Boyu, kilosu, sevgilisi, diziler

Serra Pirinç Kimdir?

Baba ve İkizleri İsmiyle Tanınan Kubilay Demir Kimdir?

Baba ve İkizleri İsmiyle Tanınan Kubilay Demir Kimdir?