Duygu Atıl ( Lylo ) kimdir? Twitch bıraktı mı?

Fenomenlerin ilgi çekici hayatlarına yer verdiğimiz “Magazin” kategorimizin yeni konuğu Duygu Atıl ( Lylo ) olacak. Lylo hakkında o kadar çok merak edilen konu var ki derlememiz biraz zaman aldı ancak tüm detayları ile Duygu Atıl ( Lylo ) kimdir, nerelidir, sevgilisi var mı gibi en çok merak edilen soruların yanı sıra yaş, boy, kilo gibi kişisel bilgilerini de bu içerikte en kapsamlı hali ile sunacağız.

Öncelikle kendisine “Live Your Life Online” kısaltması olarak Lylo denildiğini belirtelim. Bu onun Twitch’te nick name olarak kullandığı isimdir. Duygu, ekim 1997 İzmir doğumlu ve hala doğduğu şehirde yaşamını sürdürmektedir. Eğitim hayatı Ege Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde halihazırda devam ediyor. 2017 yılında CS GO ile yayın yapmaya başladığı Twitch serüveni sonrasında LOL gibi oyunlarla devam etmiş ve genellikle geceleri yayın açıp gündüzleri ise eğitimine ayırmaktadır.

Duygu Atıl’ın Twitch kanalını kapattı ve şu anda yayıncı değil bu karara varmasında etkili olan detaylara aşağıda ki videodan bakabilirsiniz.

Lylo İfşa resim ve videolarının internet ortamına düşmesi neticesinde yayıncılığı bıraktı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Göksun Büyükkahraman

Gülçin Kültür Şahin