Duygu dolu anlar

Duygu dolu anlar

 Yakınlarının kabrini ziyaret etmek isteyenler, sabahın erken saatlerinde kent merkeziki Uncalı Kent Mezarlığı’na geldi. Bazı klavyelerdeki çiçeklerdeki kabirlere ayrılırken, bazı mezarların çıktısı alınmış, su dökülmüştür. Antalya Büyükşehir Belediyesi de mezarlık girişinde ücretsiz çiçek dağıtımı. Oğlu Hüsnü Karabacak’ın trafik kazasında kaybettiği Mustafa Karabacak da mezar temizliğini beğendi, çiçeklerini suladı. Karabacak, “Her arife günü gelir, dua ederim. Evlat acısı zor, Allah’ın vermesin. İki çocuğu da vardı, onlar da kaldı” dedi.

Annesinin mezarının başında dua eden İhsan Şen ise “Görevimiz oldu. 75 yaşında öldü, annem. Kader oluyor. Her bayramdan önce geldim” diye konuştu.

ŞEHİT TORUNA GÖZYAŞI

Uncalı Mezarlığı içindeki şehitlik de yoğun ziyaretçi akınına uğradı. Şehit yakınları da çiçek bıraktıkları mezarların başında dua etti. 2 yıl önce şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler’in babasıannesi Leyla Güler, torununun kabri başında dua edip, gözyaşlarını döktü. Torununun acısını hiç unutmadığını ifade eden Güler, “Her zaman gelirim. Sadece bayramlarda değil. Acısını hiç unutamadık. Evimizin tek oğluydu; aldılar bizden” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Konyaaltı sahiline akın

Konyaaltı sahiline akın

Antalya'da halk oyunları şöleni

Antalya’da halk oyunları şöleni