Ecem Karavus kimdir?

Bir dönem ekranlarda olan Pis yedili yapımında Alice karakterini canlandıran Ecem Karavus, güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eğer Ecem Karavus’u tanımak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Ecem Karavus kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? burcu ne? sevgilisi var mı? hangi yapımlarda rol aldı? Biz onu Orço’nun Alice olarak sevdik. Hayranları tarafından arama motorların da sıkça aranan soruların cevaplarını sizler için derledik.

İlkokul’da okurken zorunlu sebeplerden dolayı Antalya Fethiye’ye taşınan güzel oyuncu daha sonra Üniversite eğitimi için tekrar İstanbul’a geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünde okumakta olan Karavus 3. Sınıfta okulu dondurmuştu. Aradan fazla zaman geçmeden lisans bölümünü tamamlayan oyuncu hakkında ilginç bir detayı daha sizlerle paylaşıyoruz.

Aynı zamanda güzel bir vücuda ve saf bir güzelliğe sahip olan Karavus zamanında Modellik de yapmıştır.  Ünlü oyuncu herkesin elinden geldiğince sosyal sorumluluk projelerinde yer alması gerektiğini özellikle oyuncuların bir tık daha bu konuların üzerine düşmesi gerektiğini dile getirdi. Oyuncuların halka mal olmuş bir kesim olduğunu ve örnek aldıklarını söyleyen Karavus “Ne kadar iyi örnek olursak o kadar insanlık için büyük adımlar atmış oluruz.” ifadelerine yer verdi.

Rol kabiliyetinin yanı sıra vicdanıyla da ön plana çıkan oyuncunun hayvan sevgisi ise takdire şayan evinde iki kedi beslediğini bildiğimiz oyuncunun dışarıda kalan hayvanlara yardım etmek için yaptığı yardımlar takipçileri tarafından övgü dolu sözlerle belirtildi.

Çocuk yaşlarından itibaren reklam filmlerinde rol alan güzel oyuncu Karavus, üniversite okurken ajansa bağlı olarak çalışmış ve çeşitli dizilerde rol almıştır.  Rol aldığı yapımlar arasında role uyum ve başarı konusun da sevdiklerinden tam not aldığı yapım ise Pis Yedili dizisi olmuştur. Karavus bu dizide Alis karakterini canlandırmış ve bu rolü ile dikkat çekmiştir.

Gelen dizi ve sinema tekliflerinin değerlendirmesini yaparken en önemli etkenin kendisi için oyuncu kadrosu olduğunu söyleyen Karavus. Uzun çekimler de yan yana olacağı oyuncu isimlerine göre teklifleri değerlendirdiğini belirtti.

Ünlü oyuncunun bir dönem adı Burak Alkaş ile anılmıştı. Ancak güzel oyuncu aradığı mutluluğu bulamadı. Gönlünün kapılarını kapalı tuttuğu bilinen oyuncunun hayatında şuan kimse yok.

İnstagramda ki popülerliğiyle zaten gündem de olan Ecem bu sefer de youtube kanalı açarak ününe ün kattı. Fenomen diğer youtuberlar gibi trend videolar çekerek ve yeni içerikler üreterek takipçi sayısını arttıran oyuncu güzelin şuan 71.1B abonesi var. Adını Pis Yedili yapımı sayesinde duyuran fenomen youtube kanalında rol arkadaşlarının olduğu bir konuk bölümü yapmış. Burada ağırladığı konuklar ise bizlerin gözünden kaçmadı. Pis Yedili kadrosunu ağırlayan Ecem en son ise Orço karakterini canlandıran Burak Alkaşı ağırlıyor.

Bu konuda sevdiği ve beğendiği sanatçılar olduğunu dile getiren güzel oyuncu isimleri biraz uzak yerlerden verdi. Marion Cotillard ve Natalie Portman isimlerini veren Karavus kendisine en çok kötü karakterleri oynamayı yakıştırdığını oyunculukta tripleri ve kuralları olmadığını da dile getirdi.

İnstagram Hesabı https://www.instagram.com/1ecemkaravus/

Youtube Kanalı https://www.youtube.com/channel/UCpnhC-uO2hLS9cMFWCNknBw

Twitter Hesabı https://twitter.com/ecmkrvs

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Zeynep Ece Akengin hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Esra Erol

Almeda Abazi