Eda Kurt kimdir?

Genç kadın girişimcilerin başarılı yüzü olan Eda Kurt 7 ülkeye teknoloji ihraç ediyor. Temizlikyolda.com markası ile Suudi Arabistan başta olmak üzere 7 ülkeye Saas teknolojisi ihraç ediyor. Eda Kurt başta sosyal medya platformları olmak üzere geniş hayran kitlelerine ulaştı. Kurt’un takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Eda Kurt kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Sosyal medya fenomeni olan genç girişimci Kurt gönlünü özel bir şirketin sahibi olan Hakan Kibar’a kaptırdı. temizlikyolda.com sitesini sevgilisi ile birlikte kuran Kurt son zamanlarda ise evlilik ile gündeme oturdu. Sevgilisi Hakan Kibar ile nişanlanan Eda’ya sıkça evlilik zamanı sorulur hale geldi.

2013 yılında nişanlısı Hakan Kibar ile temizlikyolda.com şirketini kuran genç kadın girişimci Kurt,  katıldıkları Türk Telekom Pilot yarışmasında yaklaşık bin adayın içinden en değerli ilk üç girişim arasına seçildi ve Amerika San Francisco, Silikon Vadi’sine gitti. Çıktığı bu yorucu ve zor yolculukta emeklerinin karşılığını alan Kurt Amerika’da ilk yatırım turunu Dr. Joachim Behrendt öncülüğünde 2 milyon TL değerleme ile başarıyla tamamladı.

Başarılı girişimci gerek güzelliği ile gerekse dillere destan zekası ile dünya devi olma yolunda ilerliyor. Toplamda beş farklı yatırım turu düzenleyerek temizlikyolda.com için milyonlarca dolar yatırım çekmişti. Kurt markası temizlikyolda ile şu anda Suudi Arabistan başta olmak üzere Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail gibi birçok ülkeye SaaS teknolojisi ihraç ediyor.

Sosyal girişimci aynı zamanda 2014 yılında temizlikyolda ile Webrazzi Ödülleri’nde Yılın Girişimi seçildi. 2015 yılında Startup 100’e girerken 2016 yılında ise 2 defa hem juri hem de halk oylamasında Altın Örümcek ödüllerinin sahibi oldu. Başarılı girişimci ödüllere doymadı 2019 yılında Forbes 50 girişim arasına kadın girişimci sosyal medya fenomeni güzel 2020’de ise tekrardan Altın Örümcek ödüllerinde finalistler arasında yerini aldı.

Biz onu her ne kadar başarılı bir girişimci olarak tanıyor olsak’ta kendisis sosyal medyanın parıldayan yıldızlarından Güzelliği ve özgün paylaşımları ile sevenlerini bir kez daha kendine hayran bıraktıran fenomen isimi takipçileri youtuber ve influencer olarak da tanımlıyor.

Sosyal medya fenomeni güzel makyaj, cilt bakımı, saç bakımı, makyaj teknikleri, dekorasyon, güzellik, moda ve alışveriş ile ilgili Youtube kanalından değerli bilgiler paylaşıyor. Kurt’un Youtube kanalında 25 bin abonesi var. Eda Kurt Instagram hesabında ise 47 bin takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Bartu Dev hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Necip Memeli

Cengiz Bozkurt