Eğlenirken öğreniyorlar

Eğlenirken öğreniyorlar

 Dokumapark’taki Antalya Bilim Merkezi’nde düzenlenen atölye çalışmaları çocuk ve gençlerin ilgi odağı oldu. Bilimin eğlenceli dünyasının keşfedilmesini sağlamak amacıyla birçok çalışma yürüten Antalya Bilim Merkezi, hafta sonu farklı yaş gruplarından çocuk ve gençleri atölye çalışmalarıyla buluşturdu.

4-6 yaş grubu çocuklar ve velileri, ‘Ahşap Maket Uçak Yapımı Atölyesi’nde bir araya geldi. Eğitmenler eşliğinde yapılan çalışmada, çocuklar hem el becerilerini geliştirirken hem de eğlenceli zaman geçirdiler. Ayrıca, 7-14 yaş grubu çocuklar için düzenlenen model uçak yapımı atölyesi de büyük ilgi gördü. Veliler, çocuklarıyla birlikte model uçakları tasarlayıp yaparken keyifli anlar yaşadılar.

Ahşap tasarım atölyesinde ise çocuklar, çizdikleri kelebekleri torna makinesinde işleyerek üç boyutlu figürlere dönüştürdüler. Bu etkinlik, hem yaratıcılıklarını geliştiren çocuklar için hem de veliler için keyifli bir deneyim oldu. Bilim Merkezi, öğrenmeyi eğlenceli hale getiren bir ortamı atölye çalışmalarıyla Antalyalılara sunuyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kumluca Atatürk Stadyumu tamamlanıyor

Kumluca Atatürk Stadyumu tamamlanıyor

Buz Hokeyi'nde ilk madalyalar

Buz Hokeyi’nde ilk madalyalar