Ekin Kollama kimdir?

Ekin Kollama kullanıcı isimi ile paylaşımlar yapan sosyal medya fenomeni medya platformlarında ki paylaşımları ile yüzlerde tebessüm oluşturmaya devam ediyor. Sosyal medya dünyasının popüler içerik üreticilerinden olan Kollama, özel yaşamı ile de arama motorlarında trend hale geldi. Ürettiği içerikler ile geniş kitlelere hitap etmeye başlayan Kollama, sosyal medya kullanıcılarının gönlünü kazanmayı başardı. Takipçileri tarafından özel hayatı sık sık arama motorlarında araştırılan Kollama’nın başarı dolu hayat öyküsünü siz değerli okurlarımız için yazımızda derledik.

 Ekin Kollama kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Özel hayatını sır gibi saklayan ve sosyal medyaya yansıtmayan Kollama’nın takipçileri bu konu hakkında epey meraklı. Ünlü Youtuber gönlünü birine kaptırdı. Mutluluğu gözlerine yansıyan sosyal medya fenomeni isim bu mutluluğu 2017 tarihinde evlilik ile taçlandırarak herkesi şok etti.  Sosyal medyanın beğenilen isimlerinden olan Kollama gönlünü Sinem Özgüne’e kaptırdı. Kısa zamanda hayatlarını birleştiren çift uyumları ve sempatik halleri ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.

Sizler için bu konuyu detaylıca araştırmamıza rağmen kayda değer bilgiler bulamadık. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Anadolu Üniversitesi’nden başarı ile mezun olduktan sonra ilk olarak Financal Adviser olarak atanmış ardından Kinetico isimli bir şirkette de satış müdürlüğü yapmıştır. YouTube platformunda yayınlamış olduğu teknolojik aletlerin kutu açılımları ve tanıtımları ile fenomen haline gelen Kollama, teknolojiye atarlanan adam olarak da bilinen sosyal medya fenomen dijital dünyaya ilk defa webtekno sitesi ile başladı. Bu sitede detaylı ürün incelemeleri yerine sade sokak dili ile eğlenceli ve eleştirel olarak yaptığı videoları tüm dünyanın beğenisine sundu. Doğalı ile dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran sosyal medya fenomeni 2019 Ocak ayında webteknodan ayrılarak Timur Akkurt ve Murat Türkbıkmaz ile beraber çalışmaya başladı.

Asıl çıkışını yakaladığı Youtube platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Kollama’ın bu platformda 500B aboneye ulaştı. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Kollama’nın instagram da ise 300B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ayda Kutay kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Anıl Altan kimdir?

Ayhan Tarakçı kimdir?