Elçin Afacan kimdir?

Elçin Afacan kimdir?

Gerçek adı: Elçin Afacan
Doğum tarihi: 25 Şubat 1969
Doğum yeri:  İstanbul
Boy: 1.68 cm
Kilo: 65 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu, Tiyatrocu
İnstagram hesabı için tıklayın

Elçin Afacan nereli? Kaç yaşında?

Elçin Afacan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Elçin Afacan kaç kilo vardi, son hali, yeni dizisi, oynadığı diziler, Türk dizi ve tiyatro oyuncusu Elçin Afacan’ın hayatı ve kariyer öyküsü 2016 yılında katıldığı Görevimiz Komedi adlı yarışma programından sonra tamamen değişti. Kariyerinde başarı yakalayan Elçin Afacan hayatı ve biyografisine ilişkin merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle.

Elçin Afacan hayatı ve biyografisi

Elçin Afacan Türk dizi, tiyatro oyuncusudur. 2016 yılında rol aldığı İçerde dizisi ile tanınmaya başladı. En büyük çıkışını 2009 yapımı olan Bir Aile Hikayesi dizisinde Beste rolü ile yaptı.

Elçin Afacan, 22 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatına İstanbul’da başladı. Çocukluk dönemleri de yine İstanbul’da geçti. Anne ve babasına ilkokul üçüncü sınıfta sahneye çıkıp ‘tiyatro oynayacağım demesi ile geleceğinde yapacağı mesleği açıkça ortaya koymuştur. Liseyi tamamladıktan hemen sonra İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü kazandı ve bu alandan mezun oldu.  Medya kariyeri 2016 yılında başladı. 2016 yılında “Görevimiz Komedi” adlı yarışmadan sonra kariyerinin önü açıldı.

Elçin Afacan 2016 yılında “İçerde” dizisi ile ilk defa kameralar karşısına geçti ve “Gülçin” rolüne hayat verdi. 2016 yılında başladığı oyunculuk kariyerine hem dizi film projeleri hem de tiyatro oyunları sığdırdı. 2017 yılında “Blu” adlı tiyatro oyununda rol aldı. 2019 yılında “This Is Us” uyarlaması olan “Bir Aile Hikayesi” dizisinde rol aldı.  2020 yılında Sen Çal Kapımı dizisinde “Melek Yücel” rolüne hayat veren isim oldu.

Resim yapmayı, şarkı sözleri yazmayı ve spor yapmayı çok seven Elçin Afacan Tenis ve Yüzme sporları ile de ilgilenmektedir. Elçin Afacan Tenis ve Yüzme sporlarında lisanslı sporcudur.

Elçin Afacan, bekar olup özel hayatı ile gündeme gelen bir oyuncu değildir. Bu nedenle sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Elçin Afacan günümüzde dizi ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir.

Elçin Afacan Tiyatroları

  • Blu / Oyuncu 2017

Elçin Afacan dizleri ve filmleri

Elçin Afacan oynadığı diziler. Elçin Afacan hangi dizilerde oynadı? Rol aldığı diziler, yeni dizisi ve filmleri aşağıda yer almaktadır.

  • 2020 – Sen Çal Kapımı (Melek) (TV Dizisi)
  • 2019 – Bir Aile Hikayesi (Beste) (TV Dizisi)
  • 2017 – Deli Gönül (TV Dizisi)
  • 2016 – İçerde (TV Dizisi)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu kimdir?

Neslihan Yeldan kimdir?

Neslihan Yeldan kimdir?