Elif Çelik

Balerin, dansçı, manken, model ve aynı zamanda oyuncu Elif Çelik 15 Aralık 1988 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. Lübnan asıllıdır. Eğitim hayatına Diyarbakır’da başladı. Çok küçük yaşlarda dans ve bale yapmaya başladı. Bale danslarını 16 yaşına kadar sürdürdü.

Elif Çelik sevgilisi

Özgürlüğüne düşkün olarak bilinen Elif Çelik İngilizce eğitim almak için Miami’ye gitti. Bir dönem Mehmet Ali Erbil’in yarışma programında hostes olarak çalıştı. Ardından dizi ve filmlerde rol almaya başladı. Elif Çelik kameraların karşısına 2009 yılında “Kolpaçino” sinema filmi ile beyazperde de adım attı. Ardından 2013 yılında ilk kez “Kanıt” dizisinde rol aldı. Aynı yıl 2013 yılında “Erkekler” sinema filminde boy gösterdi.

Elif Çelik boy kilo yaş

Elif Çelik dünyaca ünlü Playboy dergisine soyunarak kapak oldu.  Ünlü “Modelz Wiew” dergisine ‘Türk Lokumu’ başlığıyla kapak olan Elif Çelik 2018 yılında Amerika’da oyuncu İlker İnanoğlu ile görüntülenmesi ile de gündeme geldi.

Elif Çelik estetik

2018 yılında lüks hayatı ve partileri ile ünlü Dan Bilzerian aracılığı ile Los Angeles’ta evinde gerçekleştirdiği partiye katıldı. Ayrıca dünyanın en çılgın cadılar bayramında boy gösterdi. Soyunduktan sonra Playtmate sıfatını alan isim oldu.

Elif Çelik kimdir

Günümüzde yaşamını Amerika, Los Angeles ve Florida’da sürdüren Elif Çelik boyu 1.73 cm kilosu 51 kg ve burcu Yay. Göz rengi kahverengi olan güzel modelin vücut ölçüleri 90 – 60 – 90.

Elif Çelik kimdir nereli kaç yaşında boyu kilosu burcu

Elif Çelik oynadığı diziler ve filmleri

  • 2013 Erkekler
  • 2013 Kanıt
  • 2009 Kolpaçino

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: Sağlık raporu almalısın

Kabızlık Şurubu Nedir? Kabızlık Şurubu Ne İşe Yarar?