Elmalı’da Başkan Öztürk’ün ikinci dönemi başladı

Elmalıda Başkan Öztürkün ikinci dönemi başladı

ELMALI (DHA)- ANTALYA’nın Elmalı ilçesinde tarihinde iki kez üst üste seçilen Belediye Başkanı CHP’li Halil Öztürk, matbatasını alarak göreve başladı. Başkan Öztürk, “Cumhuriyet tarihimizde bir ilki bizlere yaşatarak ilçemizde üst üste iki defa seçilen ilk belediye başkanı makamına layık gören her bir vatandaşımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Antalya’nın Elmalı ilçesinde mevcut belediye başkanı Halil Öztürk, 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oyların yüzde 54’ünü alarak ikinci kez başkan seçildi. Rakibi Ak Partili Ali Gökçe’nin yüzde 34 oy aldığı ilçede ikinci kez üst üstü başkan seçilerek bir ilki başaran Başkan Öztürk, matbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Anıl Ekinci’den teslim aldı. Önümüzdeki dönem ilçeye hizmet edecek meclis üyeleri ile birlikte mazbatasını alan Öztürk, adliye binasındaki törenin ardından belediyeye geçti.

Burada personelin çiçeklerle karşıladığı Halil Öztürk, “Cumhuriyet tarihimizde bir ilki bizlere yaşatarak ilçemizde üst üste iki defa seçilen ilk belediye başkanı makamına layık gören her bir vatandaşımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Öztürk, makam odasına geçerek tebrikleri kabul etti. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti

'Fenerbahçe'nin ligden çekileceğini düşünmüyorum'

‘Fenerbahçe’nin ligden çekileceğini düşünmüyorum’