Emanet dizisinin Alisi Melih Özkaya kimdir?

Kanal 7 ekranlarında Emanet dizisinde hayat verdiği, Ali Komiser karakteriyle çok sevilen Melih Özkaya izleyiciden tam not aldı. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Melih Özkaya sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları Özkaya hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Melih Özkaya kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncunun gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Kariyerine ilk zamanlarda voleybol ile yön veren Özkaya daha sonrasında oyunculuğa merak salmış. Sahne önü oyunculuk eğitimleri alan Özkaya bu konuda doğuştan yetenekli olduğunu da ilk dizi deneyimi olan Yer Gök Aşk’ta kanıtlamıştır. Kısa zamanda final veren diziden sonra Acun Medya’nın yapımını üstlendiği Survivor All Stara katılmış ancak geçirdiği sakatlık sonucunda erken ayrılmak zorunda kalmıştır. Tümay Özokur menajerlik ajansına bağlı olarak çalışan Özkaya şuan ekranların sevilen dizisi Emanet’in oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Özkaya’nın instagramda ise 50B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Emanet dizisinin Yamanı Halil İbrahim Ceyhan kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gaye Çorumlu

Çağlar Ertuğrul