Emirhan Özhan

Emirhan Özhan

Emirhan Özhan kimdir nerelidir, ne iş yapar, ne kadar kazanıyor, sosyal deney, boyu, iletişim numarası, telefon numarası, ekşi yorumları en popüler sorgular arasında yer aldı.

Emirhan Özhan 1 Ocak 1995 yılında dünyaya geldi. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversite hayatına Radyo Sinema ve Televizyonculuk bölümünde devam etti. Sosyal medya alanında sosyal sorumluluk içeren paylaşımları ile adını duyuran Emirhan Özhan müzik, futbol, gezi, ve film izlemekten hoşlanmaktadır. Fenomen olma yolunda macerası arkadaşı ile deneme ve eğlence amaçlı yayınladığı videosu ile başladı ve sonrasında giderek yayılarak büyük bir takipçi kitlesine sahip oldu.

Emirhan Özhan özellikle sosyal sorumluluk içeren video paylaşımları, sosyal deneyler ve eğlenceli şakalarla büyük bir kitleye sahip olarak yıldızı parladı. İyilik akımı projesi ile adından söz ettiren genç fenomen seyyar satıcıların sattıkları ürünleri katkı olsun diye komple satın almıştır. Ayrıca İş adamı ve aynı zamanda İyilik Akımı Derneği Kurucu Başkanı ve Armed Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz ile beraber söz konusu ihtiyaç sahiplerinin tüm biriken ve ödenemeyen bakkal borçlarını, kiralarını ve temel gıda ihtiyaçlarını ödeyerek örnek teşkil etmiştir.

Emirhan Özhan boyu 1.73 cm kilosu 67 kg burcu Kova.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

31 TEŞVİKLİ YENİ OTEL İÇİN 648 MİLYON TL HARCANACAK

YABANCI ZİYARETÇİ SAYILARINDA BÜYÜK DÜŞÜŞ