Emre Bey kimdir?

Emre Bey nereli? Kaç yaşında?

Emre Bey kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Emre Bey oynadığı diziler? Emre Bey sevgilisi kim? Emre Bey boy kilo yaş bilgileri. Emre Bey hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Emre Bey hayatı ve biyografisi

Emre Bey Türk genç dizi oyuncusudur. 2015 yılında başladığı dizi oyunculuğuna en büyük çıkışını 2020 yılında rol aldığı Sol Yanım adlı dizi film ile gerçekleştirdi.

Emre Bey 9 Mayıs 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra eğitim hayatına üniversitede devam etmeye başladı. Bu sıralarda oyunculuk mesleğine ilgi duymaya başladı. Craft Oyunculuk Atölyesi’nde Devrim Yalçın’dan temel oyunculuk dersleri aldı.

Emre Bey kameraların karşısına ilk kez 2015 yılında “Aşk Zamanı” dizisinde canlandırdığı “Can” rolü ile adım attı. 2017 yılında “Adı Efsane” dizisinde “Kıvanç” rolü ile izleyicinin beğenisini kazandı. 2018 yılında rol aldığı “Elimi Bırakma” dizisinde “Arda” rolü ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2020 yılında yeni dizisi “Sol Yanım” film projesinde “Burak” rolü ile yıldızı parlayan Emre Bey boyu 1.78 cm kilosu 70 kg burcu Boğa ve göz rengi ela.

Emre Bey dizileri ve filmleri

Emre Bey oynadığı diziler? Emre Bey hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Sol Yanım (Burak)
  • 2018 Elimi Bırakma (Arda)
  • 2017 Adı Efsane (Kıvanç)
  • 2015 Aşk Zamanı (Can)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gamze Ekşi kimdir?

Yiğit Can Çakmak(Yiğit Resmi) kimdir?