Emre Kınay kimdir? İşte hayatı hakkında bütün detaylar…

Ramo dizisinde hayat verdiği Hurdacı karakteri ile tanınan Emre Kınay, başarılı oyunculuğu ile merak konusu oldu. Emre Kınay, yakışıklılığının yanı sıra oyunculuk yetenekleri ile de ekran başındakileri kendisine hayran bıraktırdı.  Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Emre Kınay, sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Emre Kınay  kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Evli mi? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Başarılı oyuncunun annesi Remziye Kınay ve babası tiyatrocuydu. Besteci Erdem Kınay’ın ağabeyi olan başarılı isim ailesine olan düşkünlüğü ile de tanınıyor.

2004 yılında ise Emine Gül ile dünya evine giren başarılı sosyal medya fenomeni ismin 2005 yılında Duru Kınay adında bir kızı dünyaya geldi. Çift 30 Mart 2009 tarihinde ise anlaşamadıklarını fark ederek boşanmaya karar verdiler.

Başarılı sosyal medya fenomeni ismin 2005 yılında Duru Kınay adında bir kızı dünyaya geldi.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Kınay, şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

TRT ekranlarında yayınlanan “Yol Geçen Hanı” ve Kanal D’de yayınlanan “Sen Gidince” adlı yarışma programlarında da sunuculuk yapan başarılı isim 2006 yılından 2008 yılına kadar İki Aile dizisinde başrol oynadı.

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu 20 Eylül 2014 tarihinde Sil Baştan adlı dizide rol aldı. Daha sonrasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Son olarak Show TV ekranlarının beğenilen dizisi Ramo’nun oyuncu kadrosuna Hurdacı karakteriyle dahil olan başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu şu an herhangi bir yapımda rol almamaktadır.

SHOW TV’nin başarılı yapımlarından olan ancak yakın bir zaman dilimi içerisinde final veren Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Kınay bura da Hurdacı karakterine hayat vermişti.

Son olarak Ramo dizisinde Hurdacı karakterine hayat veren başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise başarılı isimin son zamanlarda yeni bir dizi de yer alıp almayacağı oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimizin istekleri doğrultusunda bu konuyu araştırdık ancak ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Oyunculuğu ile de magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu? Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

İnstagram hesabında emrekınay hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Kınay’ın instagram da ise 319B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ok atmak için piyano öğrendi

Baro Başkanı’nın isyanı