Emre Tezgel Kimdir?

Emre Tezgel Kimdir?

Emre Tezgel kimdir? 9 yaşından itibaren futbol ile iç içe olan Emre Tezgel geleceğe umut vaat eden futbolculardan bir tanesini. Futbol severler Emre Tezgel hakkında bir hayli araştırma yaptı. Genç oyuncu şu an her ne kadar İngiltere’de futbol kariyerine devam etse de kendisi aslen Aksaraylıdır. Yazımızda Emre Tezgel hakkında bilinmeyenleri kaleme aldık.

İlginizi çekebilir: Masterchef Şeyma Müjdeci Kimdir?

Çok küçük yaşlardan itibaren futbola ilgisi olan Emre Tezgel futbol kariyerine Belvedere Park F.C takımı alt yapısı ile başlamıştır. Daha sonrasında Stock City takımı alt yapısında kariyerine devam etmiştir. Bununla birlikte kalmayıp kariyer basamaklarını adım adım tırmanmış ve 2020 senesinde Stoke U18 kadrosuna dahil olmuştur. Yeteneği birçok kişi tarafından keşfedilince 2 sene sonra Stoke U23 kadrosuna dahil olmayı hak kazanan isim olmuştur. Başarılı futbolcu Emre Tezgel’e kısaca göz atalım.

Bilgilerimiz sizde merak uyandırdıysa gelin hep beraber yakından Emre Tezgel hakkındaki detaylara bir göz atalım. Keyifli okumalar.

Sempatik futbolcu 19 Eylül 2005 tarihinde dünyaya gelmiştir.

9 yaşından itibaren futbol ile iç içe olan Emre Tezgel biz yazımızı yazarken 16 yaşındadır.

Son dönemlerde özellikle Ali Koç’un Emre Tezgel’in transferi için uğraştığı bilinmektedir. Genç ve başarılı ismin Başak burcu erkeği olduğu bilinmektedir.

Genç futbolcu İngiltere’nin Burton şehrinde dünyaya gözlerini açmıştır. Lakin kendisinin aslen Aksaraylı olduğu bilinmektedir.

Emre Tezgel’in Painsley Katolik Koleji’nde eğitim görmüştür. Lakin üniversite hayatına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Geleceğin yıldız isimlerinden birisi olma umudu ile günden güne performans grafiğini arttıran Emre Tezgel’in annesi ve babasının işi nedeniyle İngiltere’de yaşadığı bilinmektedir. Hatta kendisi 3 senelik Stoke City takımı ile sözleşme imzalamıştır.

Kendisini birçok Avrupa kulübünün istediği belirtilen Emre’nin boyunun 1.82 olduğu bilinmektedir.

Genç ve yakışıklı futbolcunun kilosuna dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Lakin ortalama olarak tahminler 80 olduğunu göstermektedir.

İngiltere’de yaşayan Emre Tezgel’in çift vatandaşlığa sahip olduğu bilinmektedir. Aslen Aksaraylı olan genç futbolcu Türk’tür.

Emre Tezgel’in aslen Aksaraylı olduğu bilinmektedir.

Emre Tezgel genç futbolculardandır.

Emre Tezgel Kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Emre Tezgel’in kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Emre Tezgel’e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Emre Tezgel Instagram

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Masterchef Yağız Özçelik Kimdir?

Melis İşiten kimdir? Sergen Deveci ile sevgili mi?

Cemal Can Canseven Kimdir?