Erdi Kızgır

Erdi Kızgır

Erdi Kızgır kimdir, kaç yaşında, okul hayatı, hangi üniversite mezunu, doğum tarihi, yaşı, boyu, sevgilisi, Emre Kızgır Erdi Kızgır kardeş mi? Hakkında diğer bilgiler.

Erdi Kızgır Deep Turkish Web facebook ve sonradan da youtube üzerinden kardeşi Emre Kızgır ile ürettiği video içerikleri ile tanımaya başladı ve yıdızı parlamaya başladı. Milyonlarca beğeni ve milyonlarca takibe sahip olan Erdi Kızgır kardeşi Emre Kızgır ile mizah, komedi, dizi kesitleri, skeçler çekerek bir anda büyük bir hedef kitleye sahip oldular.

Erdi Kızgır ve Emre Kızgır fenomen kardeşler youtube kanallarında Müptezel Samet ve Yılan Serdar adlı vido içerikleri ile geniş bir kitleye sahip oldu. Fakat fenomenlerin yayınladıkları bu video içerikler kısa sürede sosyal medya da negatif etki yaratığı gerekçesi ile mercek altına alındı.  Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri ünlü fenomenlerin Deep Turkish Web youtube kanalı üzerinden yayınladıkları video içeriklerinin uyuşturucu ya da uyarıcı madde kullanımına özendirmesinden dolayı 5 yıldan 10 yıla kadar hapsi istendi. Ardından 2019 yılında hakim karşısına çıkan fenomenler adli kontrol şartı ile serbest kaldılar.

Erdi Kızgır ve Emre Kızgır bu süreçte takipçilerine instagram hesapları üzerinden sinema filmi müjdesi vererek beyazperdede yer alacakları şeklinde bir gönderi paylaşmışlardı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sinan Çalışkanoğlu Kimdir?

Ünal Yeter Kimdir?