Esin Çepni kimdir? Bilal Hancı ile evlendi mi? Nerede oturuyor?

Esin Çepni sosyal medya dünyasında hızla yükselen isimler arasında yerini aldı. Güzelliğinin yanı sıra bir diğer sosyal medya fenomeni olan Bilal Hancı ile ilişkisi ile de sık sık gündeme gelen Esin Çepni aynı zamanda işte benim stilim yarışması ile de ünlendi. Sen medya dünyasının hızla yükselen ismi olan Çepni hakkında merak edilen tüm detayları ve takipçilerin merak ettiği soruları yazımızda derledik.

Esin Çepni kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Başarılı sosyal medya fenomenin takipçileri sık sık arama motorlarında sevgilisi var mı? Sorusunu arattılar. Bir diğer sosyal medya fenomeni olan Bilal Hancı ile uzun bir zamandır birliktelik yalayan Çepni, geçtiğimiz günlerde uzun birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmaya karar vererek nişanlandılar. Ancak düğünün ne zaman olacağı konusunda ne yazık ki herhangi bir paylaşımda ve açıklamada bulunmadılar.

Sosyal medya dünyasının iki beğenilen isimi geçtiğimiz günlerde uzun birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmaya karar vererek nişanlandılar. Ancak düğünün ne zaman olacağı konusunda ne yazık ki herhangi bir paylaşımda ve açıklamada bulunmadılar.

Başarılı sosyal medya fenomeni eğitiminin makyaj lisansı üzerine tamamlamıştır. Başarılı sosyal medya fenomeni güzel aynı zamanda İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış daha sonrasında Gençlik Başımda Duman adlı bir sinema filminde de rol almıştır. Başarılı sosyal medya fenomeni isim şuan ağırlıklı olarak dijital platformlar ile uğraşıyor. Dijital platformlar dışında herhangi bir meslek ile ilgilenip ilgilenmediği konusunu siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ancak ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

Sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

Başarılı sosyal medya fenomeni güzel aynı zamanda sunuculuğunu Öykü Serterin yaptığı ve Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez, Hakan Akkaya, İvana Sert gibi usta jürilerin yer aldığı İşte Benim Stilim yarışmasına katılmış ancak kısa bir süre sonra yarışmadan elenmiştir.

Sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin telefon numarası oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

İnstagram platformunda ürettiği içerikler ile kısa sürede fenomen hale gelen Çepni takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise başarılı fenomenin nerede oturduğu oldu. Başarılı fenomen İstanbul’da yaşıyor.

İnstagram hesabında es1nce hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Çepni’nin instagram da ise 87K takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ayça Özefe kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

AÇLIK SINIRI 3 BİN 500 LİRAYI GEÇTİ

Irmak pisliğe bulandı