Evliya Aykan kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinin kadrosunda yer alan Evliya Aykan başarılı oyunculuğunun yanı sıra sempatik tavırları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Evliya Aykan, sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları yakışıklı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Evliya Aykan kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Uzun zamandır merak edilen bir diğer konu ise fenomen isminin aşk hayatı oldu. Özel hayatını sır gibi saklayan ve sosyal medyaya yansıtmayan Aykan’ın takipçileri bu konu hakkında epey meraklı. Ünlü oyuncu gönlünü birine kaptırdı. Sosyal medyanın beğenilen isimlerinden olan Aykan gönlünü Yelda Öner’e kaptırdı.

Özel hayatı konusunda takipçilere sık sık arama motorlarını sevgilisi olup olmadığı sorularını sormuş olsalar da ortaya atılan iddialar kafa karışıklığına neden oldu. Uzun zamandır kendisi gibi oyuncu olan Yelda Öner ile birlikte olan başarılı sosyal medya fenomeni birlikteliklerini sosyal medya dünyasından saklamaları dikkatleri üzerine çekti. İkili sosyal medya hesaplarında beraber oldukları fotoğrafları koymamaları ile de ayrılık dedikoduları yapılmaya başlandı.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Aykan, şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

Yakışıklılığı ile de magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomenin takipçilerinin bir diğer merak ettiği önemli konu ise ünlü sosyal medya fenomenin ne kadar kazandığı oldu? Bizler de siz değerli takipçilerimiz için bu konuyu araştırdık ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşamadık.

Ailesi hakkında çok fazla detay bilinmemesine rağmen annesi Hasibe Koçkaya ile paylaşımı olan sosyal medya fenomeni tek çocuk olduğu biliniyor.

ekranlara ilk defa Behzat Ç dizisi ile merhaba demiştir. Çok Güzel Hareketler Bunlar programının yapmış olduğu seçmelerde başarılı bir performans sergileyen Aykan bu performansı sayesinde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programında oyunculuk yapmaya başlamıştır. Burada göstermiş olduğu farklı karakterlerde ki yetenekleriyle Gülizar dizisi ve Organize İşler Sazan Sarmalı filmlerinde rol aldı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programının yapmış olduğu seçmelerde başarılı bir performans sergileyen Aykan bu performansı sayesinde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programında oyunculuk yapmaya başlamıştır.

İnstagram hesabında evliyaaykan hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Aykan’ın instagram da ise 232 takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Konyaaltı’nın Yaz Okulu’nda 500 öğrenci

Antalyaspor, sezona evinde ‘merhaba’ diyecek