Eylem Aktaş kimdir?

Eylem Aktaş kimdir?

Gerçek adı: Eylem Aktaş
Doğum tarihi: 1 Ocak 1980
Doğum yeri: Batman
Boyu: 1.68 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Şarkıcı, Seslendirme Sanatçısı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Eylem Aktaş nereli? Kaç yaşında?

Eylem Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Eylem Aktaş sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi, eşi, çocuğu var mı? Eylem Aktaş oynadığı diziler? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Eylem Aktaş hayatı ve biyografisi

Eylem Aktaş Türk besteci, şarkıcı ve selsndirme sanatçısıdır. Türk dizi filmlerinde seslendirdiği müziklerle tanınmaktadır. En büyük çıkışını dönem dizisi olan Hatrıla Sevgili adlı dizinin film müziklerini seslendirerek yaptı.

Eylem Aktaş 1 Ocak 1980 yılında Batman’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Batman’da başladı. çocukluk yıllarında müziğe ilgi duymaya başladı. Lise yılları İstanbul’da geçti. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Şan Bölümü’nü tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı, Ses Eğitimi Türk Halk Müziği bölüm’ünde devam etti.

Eylem Aktaş müzik kariyerine üniversite sıralarında başladı. Üniversite yıllarında bir çok ünlü sanatçının hem Türkçe hem de Kürtçe vokalistliğini yaptı. En büyük çıkışını 2006 yılında Hatırla Sevgili adlı dizide seslendirdiği müziklerle duyurdu.

Eylem Aktaş, bir çok dizinin jenerik müziklerini seslendiren isim oldu. Dönemin önemli dizileri arasında yer alan “Bir Mucize Olsun, Kurşun Yarası, Gülizar, Adını Feriha Koydum, Hercai, Ihlamurlar Altında, Yasak Elma, Yersiz Yurtsuz, Siyah Beyaz Aşk, Yemin, Kadın, Gece Sesleri, Kasaba, Bu Kalp Seni Unutur mu, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Bir Çocuk Sevdim, Asi ve Gönülçelen” dizilerinin müziklerini seslendirdi. Eylem Aktaş, seslendirdiği dizi film müziklerinin yanı sıra, “Unutulmayanlar, Dilberin 8 Günü, Sonsuz, Kayıp Özgürlük, Acı” gibi sinema filmlerine de ismini yazdırdı. Eylem Aktaş bekar olup günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Asiltürk’ten Saadet Partililere: Bana itaat sözü verdiniz

Taner Ay kimdir?

Taner Ay kimdir?