Eylem Şahin kimdir?

Eylem Şahin kimdir?

Gerçek adı: Dilara Kaçmaz
Doğum tarihi: 2000
Doğum yeri: Ankara
Boy: 1.65 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Bekar
Meslek: Fenomen, Tiktoker
İnstagram hesabı için tıklayın

Eylem Şahin nereli? Kaç yaşında?

Eylem Şahin kimdir, nereli, boy kilo, burcu, sevgilisi, nerede yaşıyor? Kim kimdir bölümümüzde Tiktok Fenomeni Eylem Şahin kısaca hayatı ve biyografi bilgileri hakkında güncel bilgiler vereceğiz.

Eylem Şahin hayatı ve biyografisi

Eylem Şahin Türk Tiktoker. Tiktok platformu üzerinden yayınladığı eğlenceli video içerikleri ile ünlendi ve kısa süre içinde binlerce takipçi ve milyonlarca beğeniye sahip oldu. Tiktok Fenomeni Eylem Şahin youtube ve instagram kanalları üzerinden de içeriklerini yayınlamaktadır.

Eylem Şahin 2000 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Başkent Ankara’da başladı. 2019 yılından itibaren TikTok uygulamasını aktif olarak kullanan Eylem Şahin kısa sürede yayımladığı video içerikleri ile ciddi bir hayran kitlesi kazandı. Günümüzde video içeriklerini TikTok, İnstagram ve youtube kanalları üzerinden yayınlayan Eylem Şahin hayranları tarafından beğenilerek takip ediliyor ve günden güne takipçi sayısında artış gözlemlenmektedir. Sosyal medya hesaplarında ankaradanbieylem tagı ile paylaşımlar yapmaktadır.

Eylem Şahin sevgilisi hakkında net bir bilgi yoktur ancak paylaşımlarında zaman zaman erkek profiline ilişkin kinayeli sözler bulunmaktadır. Eylem Şahin güvenilmeyecek erkek profilini şöyle özetlemiştir. Şarjı erken biten erkek yakışıklılığının farkında olan erkek ve erkek.”   Eylem Şahin TikTok fenomenliği dışında kişisel gelişim alanında “Yaşam Koçluğu, Bağımlılık Danışmanlığı, Cinsel Terapi Danışmanlığı” gibi seritifikaları bulunmaktadır.

Ankara’da yaşamını sürdüren Eylem Şahin bekar olup video içeriklerini hayranları ile buluşturmaya devam ediyor.

@eylemsahin___

Güneş sistemim olurmusun ? 🌞 Aşık olmak istiyorum 🥰❤️😘✅

♬ orijinal ses – kisaciksarkilar

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Bülent Kurbanzade kimdir?

Zerrin Egeliler kimdir?