Ezgi Dinç kimdir?

İnstagram platformlarında yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Ezgi Dinç geniş hayran kitlelerine ulaştı. Takipçileri tarafından hayatı merak konusu olan Ezgi Dinç sempatik tavırları ile de görenleri kendine hayran bıraktırdı.

Ezgi Dinç kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını Ezgi Dinç ile yaptığımız röportaj sayesinde yazımızda derledik. Kendisine bizi kırmadığı için tekrar teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz.

“Mesleğim gereği görsel hazırlama benim en büyük sevdam. Photoshop, illustrator vs gibi programları biliyorum. Şahsi profilimde de fotoğraflarım, içeriklerimin renk detayları arkadaş çevrem tarafından çok beğenilirdi. Neden insanlarla bunu paylaşmayayım diyerek edit ipuçlarıyla başladım. Sonra beni çok sevdiler sağ olsunlar, büyüdük büyümeye de devam ediyoruz .”

“Karakterime gelince çevrem eğlenceli ve komik olduğumu söylüyorlar. Genel olarak odaklandığım şey gülmek. Şükretmeyi severim, beni çok rahatlatır. Sevdiklerime çok bağlıyım. Kendimde değiştirmeyi istediğim birçok şey de var tabi. Umursamaz biri olmayı çok isterdim. Birde çok dağınık ve üşengeç bir yapım var hiç sevmiyorum bu huyumu. Ama yavaş yavaş kendimle mutlu olmayı öğrenmeye çalışıyorum .”

“Dönüm noktam işe başlamamdı bence. Çok toy ve saftım tam anlamıyla. İnsanların acımasızlığı ve kendi çıkarları uğruna neler yapabilecekleriyle o zaman tanıştım. Sonra değişmeye ve büyümeye başladım. “

“Aşk hayatım dan detaylar veriyim tabi ki evliyim1 yıldır. En yakın arkadaşımla evlendiğim için çok şanslıyım. “

“İleriye yönelik kariyer hedeflerim tabi ki var ama hayat bu ,nereye savuracağını gerçekten bilemiyorsunuz. 5 yıl önce Bugün bulunduğum konumu asla ama asla hayal etmezdim. Sadece nerede olursam olayım gönlümden geçen tüm yardımları yapabilecek güçte olmak istiyorum”

İnstagram platformunda ezgiyydinc kullanıcı adıyla sevenleri ile buluşan Ezgi Dinç yaptığı paylaşımlar ile de adından sıkça söz ettirdi. An itibariyle İnstagram hesabında 63B takipçiye ulaşan Dinç mutlu evliliği ile de çok konuşuldu.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Sıla Ertaş hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ecem Atalay

Engin Nurşani