Ezgi Mola kimdir? Evleniyor mu?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda yer alan Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile ekran başındakileri kendine hayran bıraktırdı. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan Mola sosyal medya da sık aranan isimlerden biri haline geldi. Mola’nın hayranları sık sık arama motorlarında hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Masumlar Apartmanı Safiye kimdir? Ezgi Mola kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Özel hayatını sır gibi saklayan ve sosyal medyaya yansıtmayan Mola’nın takipçileri bu konu hakkında epey meraklı. Ünlü oyuncu gönlünü birine kaptırdı. Mutluluğu gözlerine yansıyan sosyal medya fenomeni isim bu mutluluğu İnstagram platformundan paylaşarak ilan etmişti. Sosyal medyanın beğenilen isimlerinden olan Mola gönlünü Mustafa Aksallı’ya kaptırdı. Kısa zamanda takipçileri tarafından paylaşılan çift uyumları ve sempatik halleri ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. 

Malesef bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Güncel bilgiler ile siz değerli takipçilerimizin karşısında olabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Mola, şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

17 yaşındayken Kartal Tibet’in yönettiği Karete Can dizisinde ekranlara merhaba diyen başarılı oyuncu ardından Temel Aydoğan’dan 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. 2005 yılında ise BKM Mutfak ekibi ne katılarak Hırsız Polis dizisinin oyuncusu oldu. Büyük kitlelerce tanınmasını ise 2016 yılında Hayatımın Kadınısın filmindeki rolü ile oldu. Türkan Şoray ile karşılıklı oynadığı bu filmde En İyi Yardımcı Kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. Daha sonrasında televizyon programı olan Arkadaşım Hoşgeldin eğlence programına Tolga Çevik ile birlikte aldı.

Han’ın ablası olarak tanıdığımız Safiye karakteri saplantılı bir kişiliğe sahiptir. Temizlik takıntısını, saplantılı ahlak anlayışını ve hırçınlığını annesinden miras almıştır. Ne kadar yıkanırsa yıkansın pislikten arınamadığına inanır. Bu karakterde ki rahatsızlık ise Obsesif Kompesif Bozukluk adı verilen bir hastalıktır.

Başarıları ve hayat verdiği karakterleri adeta gerçekmiş gibi yaşatması ile bilinen Ezgi Mola bir dönem Tolga Çevik ile Arkadaşım Hoşgeldin yapımında rol almış ancak kısa bir süre sonra buradan ayrılmıştır.

Güzelliğinin yanı sıra oyunculuk yetenekleri ile de kısa süre içerisinde fenomen hale gelen Mola’nın takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise ünlü oyuncunun ne kadar kazandığı oldu. Bizler de takipçilerimizin istekleri doğrultusunda araştırmalarımızı yaptık ancak ne yazık ki kayda değer bilgilere ulaşmadık. Güncel bilgiler ile siz değerli okurlarımızın karşısında olabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Malesef bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Güncel bilgiler ile siz değerli takipçilerimizin karşısında olabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

İnstagram hesabında ezomola hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Mola’nın instagram da ise 5.6M takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

İlk koronavirüs vakası yaşandı

5 ayda 747 bin turist