Ezgi Sert kimdir?

Özellikle Tiktok platformunda çektiği videolar ile gündem olan ve tanınan Ezgi Sert geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Daha sonrasında diğer sosyal medya platformlarında’da takipçi sayısını arttıran sosyal medya fenomeni güzelin geniş bir hayran kitlesi var. Takipçileri ve hayranları tarafından hayatı merak konusu olan fenomen güzel’in özel yaşamı sık sık aranır hale geldi.

Ezgi Sert kimdir?  Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medya fenomeni’nin takipçileri merakta. Sert’in hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Sizler için araştırdık ve bulduk güzel sosyal medya fenomeni olan Sert’in kalbini çalan kimse olmamış.

Tiktok üzerinde çektiği videolar ile ünlenen Ezgi Sert, şimdilerde ise YouTube üzerinden videolar çekmeye devam etmektedir. Youtube platformuna 6 Mayıs 2014 tarihinde katılan sosyal medya fenomeni güzel 142B aboneye ulaştı bile. Takipçi sayısını günden güne arttıran Sert ‘in videolarının konusu ise daha çok giyim, moda, eğlence, komedi üzerinedir. Lüks evde bir gün geçirmek, lüks araba satın almak, karantinada zayıflamak gibi hedef kitlesinin ilgisini çekebilecek türden videolar üretmekte ve bu videolar üzerinden para kazanmaktadır.

Estetik işlemleriyle arası’nın iyi olduğu bilinen sosyal medya fenomeni 2018 yılında bir burun estetiği ameliyatı geçirdi ve burnundaki kemerli bölgeyi düzleştirdi. Bunun dışında botoks da tercih ettiği işlemler arasında.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Mehmet Buse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

İlayna Savuk

Yıldız Yakar