Faical Attougui kimdir?

Faical Attougui nereli? Kaç yaşında?

Faical Attougui kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Faical Attougui oynadığı diziler? Faical Attougui sevgilisi? Faical Attougui boy kilo yaş bilgileri. Faical Attougui hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Faical Attougui hayatı ve biyografisi

Faical Attougui Arap kökenli Fransız kick boks sporcusu ve aynı zamanda dövüş koreografisi sanatçısıdır. Ayrıca sinema, dizi oyuncusu ve dublördür. Sporcu kimliği kadar oyunculuk kariyeride başarılarla doludur.

Faical Attougui 1976 yılında dünyaya geldi. Arap kökenlidir. Frnasız kick boks sporcu ve dövüş koreografisi sanatçısı olan Faical Attougui ünü kısa sürede Hollywood filmlerine de ilham olmuştur. Faical Attougui ünlü filmlerde dövüş koreograflığı ve dublörlük yaparak adını duyurmaya başladı. Bilinen en iyi film yapımları “Rouge One: Bir Star Wars Hikayesi”, “Başlangıç (Inception)”, “Yeşil Bölge (Green Zone)” ve Türkiye’de ise “Şampiyon” dizi olmuştur. Hatta Faical Attougui oyuncu Tolgahan Sayışman ile 3 hafta dizideki rolü için antrenman yapmış dizinin ilk bölümünde konuk oyuncu olarak Kafkas’ın ilk maçında rakibi olmuştur. Faical Attougui Türkiye’de Şampiyon dizisi Kafkas, Faycal Attougui, Faysal Atuki, Necdet Suphi Özer isimleri ile bilinmektedir. Şampiyon Necdet Suphi Özer gerçek adı, yaşı, memleketi dizi boyunca hep merak edilmiştir.

Faical Attougui boyu 1.87 cm kilosu 85 kg burcu Oğlak.

Faical Attougui dizileri ve filmleri

Faical Attougui oynadığı diziler? Faical Attougui hangi dizilerde oynadı?

  • 2019 Şampiyon (Kafkas)
  • 2016 Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
  • 2010 Baslangıç (Inception)
  • 2010 Yeşil Bölge (Green Zone)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Menajerimi Ara Barışın abisi Aydın Havas( Beran Kotan ) kimdir?

Sen Çal Kapımı Melek Yücel (Elçin Afacan)kimdir?