Federasyon başkanından Vali Yazıcı’ya ziyaret

Federasyon başkanından Vali Yazıcıya ziyaret

 

ANTALYA, (DHA) – VALİ Ersin Yazıcı, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’i makamında kabul etti. Sporun özellikle gençler için olmazsa olmaz olduğuna dikkati çeken Vali Yazıcı, “Gerek şehrimizde yaptığımız projelerle, gerekse de yaptığımız çalışmalarla sporun ve sporcunun her zaman destekçisiyiz” dedi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Çelen, Antalya’da düzenlenecek olan 2. Artistik Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası ve 11-16 Nisan’daki 10. Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası hakkında Vali Yazıcı’ya bilgi verdi.

Eğitim ve sporun kendisi için her zaman öncelikli olduğuna değinen Vali Yazıcı, “31 yıllık yöneticiyim. Çalıştığım her ilde eğitim ve spor benim için öncelikliydi. Sporun önemini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden gerek şehrimizde yaptığımız projelerle, gerekse de yaptığımız çalışmalarla sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Görüşmenin sonunda Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Çelen’e başarılar diledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kepezden Antalyaya gezen kütüphane OKUBÜS

Kepez’den Antalya’ya gezen kütüphane OKUBÜS

Sazlık alandaki yangın, güçlükle söndürüldü

Sazlık alandaki yangın, güçlükle söndürüldü