Feridun Durgut kimdir? Ferishope67 kimdir?

Feridun Durgut İnstagram platformunda Ferishope67 kullanıcı isimi ile paylaşımlar yapan başarılı isim hızla yükselişe geçmiş ve fenomen olmuştur. Yapmış olduğu eşsiz paylaşımlar ile oldukça sevilerek takip edilmeye başlanılan Durgut bir anda viral olmuştur. Yakışıklılığının yanı sıra paylaşımları ile de beğenilen sosyal medya fenomeni isim takipçileri ise hayatını merak etmeye başladılar bile.

Feridun Durgut kimdir? Ferishope67 kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Takipçileri tarafından sık sık arama motorlarında sevgilisinin olup olmadığına dair sorular sorulmaya başlanması üzerine başarılı sosyal medya fenomeni sevgilisini açıkladı. Başarılı isim kaza geçirdikten sonra ki 6 yılın ardından ise sevgilisi Ceren ile tanışmıştır.

Kalite müfettişi olarak çalışan başarılı isim şuan ağırlıklı olarak dijital platformlar ile alakadar olmaktadır.

Sosyal medya dünyasının başarılı içerik üreticilerinden olan Durgut üretmiş olduğu içerikler ile kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başaran sosyal medya fenomeninin takipçileri sık sık arama motorlarında fenomen isimin sosyal medyadan ne kadar kazandığını sordular. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ancak ne yazık ki kayda değer bilgi birikimine sahip olamadık.

Başarılı sosyal medya fenomeni isim aslen Zonguldaklıdır ancak yaşamına şuan Almanya’da devam etmektedir.

Ünlü Youtube ve İnstagram fenomeni kaza geçirdikten sonra iyileşme sürecini takipçileri ile paylaşmaya başlamıştı takipçileri sık sık arama motorlarında ünlü sosyal medya fenomeni isimin telefon numarasını sormuş olmalarına rağmen kayda değer bilgilere ulaşamadık. Güncel bilgiler ile karşınızda olabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Ünlü Youtube ve İnstagram fenomeni isim geçirdiği bir kaza sonucunda omurilik felci geçirmiştir.

Sosyal medya dünyasının usta isimlerinden birisi haline gelen Ferishope67 kullanıcı isimli Durgut’a ulaşabileceğiniz sosyal medya hesaplarını siz değerli takipçilerimiz için derledik.

1 Mart 2012 tarihinde açtığı Youtube kanalı ile paylaşımlarına başlayan sosyal medya fenomeni isim burada günlük yaşamından kesitler çekerek takipçilerinin beğenisine sunuyor. Başarılı isim bu platformda 3B aboneye ulaştı.

İnstagram hesabında Ferishope67 hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Durgut’un instagram da ise 18B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Nisanur Neşeli kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

8 ilde Thodex operasyonu

LG telefon üretimini sonlandırıyor