Finike’de Amatör Spor Haftası etkinliği

 

Mahir ÇEVİREN/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA’nın Finike ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında voleybol, badminton ve güreş müsabakaları yapıldı.

Finike Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 100 sporcunun katılımıyla voleybol, badminton ve güreş müsabakaları düzenlendi. Voleybol ve badminton turnuvaları spor salonunda gerçekleşti. Serbest stil güreş müsabakaları ise Finike’ye yeni yapılan güreş antrenman salonunda Demre, Kumluca ve Finike ilçesindeki güreşçilerin katılımıyla yapıldı.

Amatör spor etkinlikleri sonunda ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Kaymakam Musa Kazım Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Şimşek, Esnaf Odası Başkanı Adem Durdemir ve güreş ağası Yücel Aytekin katıldı. Törende dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirildi.

Finike Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Ali Özbek, “7’den 70’e tüm sporcularımızla gerçekleştirdiğimiz mini turnuvalarımıza yoğun katılım oldu. Amacımız amatör spor ruhunu yaşamak ve yaşatmak. Okullarımızda ve tesislerimizde amatör spor faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Milli Sporcu Ali Çatli İyi Parti’de

Ayakkabı köselesi değil, özgüven meselesi