Fulya Filazi kimdir?

Fulya Filazi kimdir?

Fulya Filazi nereli? Kaç yaşında?

Fulya Filazi kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Fulya Filazi oynadığı diziler? Fulya Filazi sevgilisi kim? Fulya Filazi boy kilo yaş bilgileri, hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Fulya Filazi hayatı ve biyografisi

Fulya Filazi Türk dizi ve tiyatro oyuncusu ve menajer, cast direktörüdür. Cast yaptığı dizi film projeleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başararak kısa sürede tanınmaya başlamıştır.

Fulya Filazi 24 Temmuz 1985 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ankara’da başladığı öğrenilik hayatına liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde sürdürdü. Daha sonra ayın alanda yüksek lisans yaptı. Ayrıca  Università degli Studi di Firenze ‘de dramaturji üzerine de yüksek lisans yaptı. Fulya Filazi oyunculuk kariyerine tiyatro sahnelerinde adım attı. Ankara ve Adana Devlet Tiyatroları’nda görev aldı. Fulya Filazi 2018 yılında “NoAct Sahne” kurucuları arasıda yer aladı. Ayrıca Talent and Cast Management firmasında cast direktörlüğü yaptı. “Cehennem Tanrısı” isimli tiyatro oyununun yönetmen koltuğunda oturdu.

Fulya Filazi 2020 yılında ilk kez dizi oyuncusu olarak “Kefaret” dizisinde rol alan isim oldu. Fulya Filazi boyu 1.65 kilosu 58 kg burcu Aslan göz rengi ise kahverengi’dir.

Fulya Filazi dizileri ve filmleri

Fulya Filazi oynadığı diziler? Fulya Filazi hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Kefaret

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ayşegül Cengiz kimdir?

Ayşegül Cengiz kimdir?

Sencer Solakoğlu kimdir?

Sencer Solakoğlu kimdir?