Gamze Erçel Kimdir?

Gamze Erçel, 1992 yılında Bandırma Balıkesir’de dünyaya geldi. Oyuncu Hande Erçel’in ablasıdır. Aralarında bir yaş vardır.  Annesinin adı Aylin Erçel ve babasının adı Kaya Erçel’dir.

Genç oyuncu Gamze Erçel öğrenimine Bandırma’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünde sürdürdü ve bu alandan mezun oldu. Ardından kendi alanında tasarımlar ve çizimler gerçekleştirdi ve modern, şık erkek gömlekleri tasarladı.

Gamze Erçel 2012 yılında düzenlenen “Miss Face Of Cinema” organizasyonunda “Sinema Güzeli” seçilmesi ile hayatı bir anda değişmeye başladı.

Gamze Erçel kameraların karşına ilk kez 2014 yılında “Hayat Ağacı” dizisi ile adım attı. Aynı yıl yani 2014 yılında “Çılgın Dershane Üniversitede” film kadrosuna dahil oldu. 2016 yılında “Umuda Kelepçe Vurulmaz” ve Aşk Laftan Anlamaz dizilerinde rol alan isim oldu.

Gamze Erçel özel hayatında 2019 yılında Caner Yıldırım ile nikah masasına oturdu. Bu evliliklerinden “Aylin Mavi” adında bir kız çocukları dünyaya geldi.

Gamze Erçel boyu 1.69 cm kilosu 54 kg ve burcu Balık. Hande Erçel ve Gamze Erçel’in annesi Aylin Erçel, 2019 yılında kanser nedeni ile hayatını kaybetmişti.

Gamze Erçel oynadığı diziler ve filmleri

  • 2016 Aşk Laftan Anlamaz
  • 2016 Umuda Kelepçe Vurulmaz
  • 2014 Hayat Ağacı
  • 2014 Çılgın Dershane Üniversitede

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gazeteci Emrullah Acar serbest bırakıldı

Ücrete asgari değil gerçek zam yapın!