Gazipaşa Haberleri: Gazipaşa’da ‘Yarası Olana’ tiyatro oyunu sahne aldı

Gazipaşada Yarası Olana tiyatro oyunu sahne aldı

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) – ANTALYA’nın Gazipaşa ilçesinde farklı meslek dallarından bir araya gelen ‘Seyrola Tiyatro’ adlı grubun ‘Yarası Olana’ isimli oyunu sahne aldı.

Gazipaşa’da farklı meslek dallarından bir araya gelen ‘Seyrola Tiyatro’ adlı grup, Ahmet Başımoğlu’nun yazdığı, ‘Yarası Olana’ isimli tiyatro oyununu sahneledi. Gazipaşa Merkez Anadolu Lisesi’nin Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Suat Ertürk’ün yönetmenliğini yaptığı oyun Gazipaşa Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Grubun farklı meslek dallarından sanatseverlerden oluşan oyuncu kadrosunda Sertaç Oplazgil, Okan Metin, Öznur Akçoban, Fatma Alçiçek, Aysun Bilge Şamlı, Şerife Metin, Meral Yılmaz ve Halil Küçükdoğan yer aldı.

Yoğun ilgi gören oyun 47’üncü defa seyirciyle buluştu. ‘Seyrola Tiyatro’ adlı grubun 2 perde olarak sahnelediği oyunda oyuncuların dans performansı da seyircilerin beğenisini topladı. Oyunu Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da izledi. ‘Yarası Olana’ isimli tiyatro, akıl hastanesinde yaşanan bazı olayların, hastanenin paragöz müdürü üzerinden mizahi bir dille anlatımını konu alıyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Turgut Cansever Mimarlık Ödüllerine son başvuru 20 Ocak

Antalya Haberleri: Turgut Cansever Mimarlık Ödülleri’ne son başvuru 20 Ocak

Polisten kaçan sürücünün otomobilinde uyuşturucu ele geçirildi

Manavgat Haberleri: Polisten kaçan sürücünün otomobilinde uyuşturucu ele geçirildi