GESAM’dan karma sergi

GESAMdan karma sergi

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) – GÜZEL Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Antalya ve Adana şubelerinin işbirliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılına ithaf edilen karma resim sergisi açıldı.
Aydın Kanza Sanat Galerisi’nde müzisyen Mustafa Mümtaz’ın kanun dinletisiyle açılan serginin kurdelesini Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, GESAM Antalya Şubesi Başkanı Mehmet Rıza Ünlü, GESAM Adana Şubesi Başkanı Gülşen Doğan, GESAM üyesi sanatçılar ile okul müdür ve öğretmenleri birlikte kesti.
SANAT ŞÖLENİ GİBİ
Sergiye Konyaaltı Siteler Mahallesi İlköğretim Okulu öğrencileri de farklı konularda çektikleri fotoğraflarla, resim çalışmalarıyla, müzik grubu da seslendirdikleri neşeli şarkılarla katıldı. GESAM üyesi yazar-şair Hülya Taydaş’ta ‘Bir Masal Değildi Yaşananlar’, ‘Ay Işığı Ekeceğim’, ‘Silinmişti Yüzleri’ adlı roman ve şiir kitaplarını okurları için imzaladı.
KATILIMCILARA TEŞEKKÜR
Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülnur Karaaslan, GESAM Antalya Şubesi Başkanı Mehmet Rıza Ünlü, GESAM Adana Şubesi Başkanı Gülşen Doğan, sergiye eserleriyle katkı sunan sanatçılara, öğrencilere, müzisyen ve yazarlara teşekkür belgesi sundu. Karma sergide yağlıboya, akrilik boya, suluboya teknikleriyle üretilmiş farklı konulardaki resim, rölyef çalışmaları ile ilköğretim okulu öğrencilerinin çektiği fotoğraflardan oluşan 40 eser yer aldı.(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Eski eş dehşetinde mahkeme kararını verdi

Eski eş dehşetinde mahkeme kararını verdi

Sarıkavak Deresi temizlendi

Sarıkavak Deresi temizlendi