Gizem Demirci kimdir?

Gizem Demirci kimdir?

Gerçek adı: Gizem Demirci
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: İzmir
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Nişanlı (Emre Karayel ile)
Meslek:  İç Mimar
İnstagram hesabı için tıklayın

Gizem Demirci nereli? Kaç yaşında?

Gizem Demirci kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Gizem Demirci sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi, çocuğu var mı? Emre Karayel sevgilisi Gizem Demirci ne iş yapıyor, mesleği ne? Gizem Demirci İç Mimar kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı? Gizem Demirci Emre Karayel evlendi mi? Gizem Demirci yaş, dizileri, oynadığı diziler? Hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. 

Gizem Demirci hayatı ve biyografisi

Gizem Demirci Türk İç Mimar’dır. Oyuncu ve sunucu Emre Karayel ile isminin anılması ile tanınmaya başladı.

Gizem Demirci İzmir’de dünyaya geldi. Öğrenim hayatına İzmir’de başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı ve Başkent Üniversitesi İç Mimarlık Bölümlerinde eğitimini sürdürdü.

İş hayatına İç Mimar olarak başlayan Gizem Demirci oyuncu ve sunucu Emre Karayel ile ismi magazin dünyasında anılmaya başladı. Gizem Demirci Emre Karayel ile birlikteliği kısa bir süre önce Temmuz 2020 tarihinde İzmir’de aileler arasında yapılan sade bir nişan merasimi ile evliliğe doğru adım atıldı.

Gizem Demirci Emre Karayel Kasım 2020 tarihinde evlendi. Gizem Demirci oyuncu Gülcan Arslan benzerliği ile dikkat çekmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Mine Baysan kimdir?

Mine Baysan kimdir?

Bülent Tekin kimdir?

Bülent Tekin kimdir?