Göksu Öngören Özgür kimdir?

Göksu Öngören Özgür kimdir?

Gerçek adı: Göksu Öngören Özgür
Doğum tarihi: 3 Eylül 1987
Doğum yeri: Diyarbakır
Boy: 1.68 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Başak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Cenk Özgür ile)
Meslek: Sunucu, Haber Spikeri
İnstagram hesabı için tıklayın

Göksu Öngören Özgür nereli? Kaç yaşında?

Göksu Öngören Özgür kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, eşi kimdir, evli mi, kiminle evlendi, çocukları var mı, sevgilisi? Göksu Öngören Özgür CNN Türk sunucusu ve spikeri instagram hesabı, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Göksu Öngören hayatı ve biyografisi

Göksu Öngören Özgür Türk sunucu ve haber spikeridir. Stajyer olarak başladığı haber televizyonunda ana haber spikerinin istifa vermesi ile kendini ekranlarda buldu ve o günden sonra hayatı değişmeye başladı.

Göksu Öngören Özgür 3 Eylül 1987 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. İki kardeştir. Eğitim hayatına babasının subay mesleği nedeni ile Ankara’da başladı. Memleketi aslen İstanbul’dur. Göksu Öngören Özgür Ankara Ayrancı Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarım Bölümü’ne tamamladı.

Televizyon ve medya dünyasına ilk olarak “İstanbul Channel’da” stajyer olarak adım attı. Ardından TRT Haber Merkezi’nde stajyer muhabir olarak görev aldı. Profesyonel olarak ilk çalıştığı televizyon kanalı “Tek Rumeli” televizyon kanalı oldu. Aynı dönemlerde “Başkent İletişim Bilimleri Akademisi” çatısı altında spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. Bir sonraki kariyer durağı “TVEM” ekranları oldu. TV EM’de haber spikeri ve haber müdürü olarak görev yapan Göksu Öngören Özgür 2019 yılında CNN TÜRK ekranlarına transfer oldu. CNN TÜRK ekranında “Güne Merhaba” programını sunan Göksu Öngören Özgür günümüzde çalışmalarını sürdürmektedir.

Göksu Öngören Özgür özel yaşamında Cenk Öngören ile evli olup, Aden adında bir kızı bulunmaktadır.

Göksu Öngören Özgür hangi kanallarda çalıştı?

  • CNN TÜRK (Günümüz)
  • TV EM
  • Tek Rumeli
  • İstanbul Channel

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Afganlar bize bileziklerini gönderdi

Muratcan Bayrak kimdir?

Muratcan Bayrak kimdir?