Görkem Karman kimdir?

Youtuber Görkem Karman kimdir? Görkito kullanıcı isimi ile paylaşımlar yapan sosyal medya fenomenin tam ismi ise Zeynep Görkem Karman Abat. Youtube platformunda ürettiği makyaj videoları ve vlog çekimleri ile oldukça sevilen ve geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başaran sosyal medya fenomeni isimin takipçileri sık sık arama motorlarında fenomen isimin hayatı hakkında sorular sormaya başladılar. Bizlerde siz değerli okurlarımız için araştırdık ve bulduk.

 Youtube platformunun başarılı isimi Görkem Karman kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Özel hayatını sır gibi saklayan ve sosyal medyaya yansıtmayan Zeynep Görkem’in takipçileri bu konu hakkında epey meraklı. Ünlü Youtuber gönlünü birine kaptırdı. Mutluluğu gözlerine yansıyan sosyal medya fenomeni isim bu mutluluğu evlilik ile taçlandırarak herkesi şok etti. 

Sosyal medyanın beğenilen isimlerinden olan Zeynep Görkem gönlünü Sezgin Abat’a kaptırdı. Kısa zamanda hayatlarını birleştiren çift uyumları ve sempatik halleri ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Hayatlarını birleştiren bu çiftin Mercan isminde bir kız çocukları olmuştur.

Sizler için bu konuyu detaylıca araştırmamıza rağmen kayda değer bilgiler bulamadık. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Başarılı sosyal medya fenomeni Youtuber olmanın dışında hem kendi markasını kurdu hem de İngilizce öğretmenliği mezunu.

İngilizce öğretmeni olan başarılı sosyal medya fenomeni geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başardı. Pek çok alanda faaliyet gösteren ve yeteneği ile büyüleyen Zeynep Görkem sosyal medya fenomenligine girişini İtalya da yaptı. İtalya’da öğrenci iken yaptığı toplu bir makyaj alışverişini paylaşmak istemesi ile sosyal medya dünyasına giriş yapan Görkito kullanıcı ismini Zeynep Görkem blog sayfasını bu şekilde açtı. Deneyimlerini ve son zamanların popüler challenge ve bloklarını YouTube kanalında takipçileriyle paylaşan Görkem Karman kendi markasını da kurdu.

Asıl çıkışını yakaladığı Youtube platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Zeynep Görkem’in bu platformda 400B aboneye ulaştı. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Zeynep Görkem’in instagram da ise 435B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ayda Kutay kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ayhan Tarakçı kimdir?

Başak Kablan kimdir?