Gözde Demirel (miafitz) kimdir?

İnstagram platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan miafitz kullanıcı isimli Gözde Demirel diğer sosyal medya platformlarında’da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken miafitz geniş hayran kitlelerine ulaştı. Demirel’in takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Gözde Demirel (miafitz) kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı fenomen güzelin gönül kapıları’nın şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

2019 yılının son zamanlarında Acun Medya’nın yapımını üstlendiği Exatlon Challenge yarışması ile adını duyuran miafitz, Tv8’de yayınlanacak yarışma programı için çekimlerin yapılacağı Dominiğe gitti.

Asıl çıkışını yaptığı İnstagram platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan miafitz kullanıcı isimli Gözde Demirel şuan bu platformda 520B abonesi oldu bile. Twitch hesabında paylaşımını yaptığı video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken sosyal medya fenomeni güzelin Twitch platformunda ise 597B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Gamze Karta hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Eylül Bahar Kimdir?

Çilem Akar Kimdir?