GRAND HYATT İSTANBUL’DA YAZ SEZONU BAŞLADI

GRAND HYATT İSTANBUL'DA YAZ SEZONU BAŞLADI

Yazın sıcak günlerinde şehrin karmaşasından uzaklaşmak ve serinlemek isteyenler için ideal bir mekan olan Grand Hyatt İstanbul, havuz başında unutulmaz anlar yaşamanız için yeni sezona hazır.

Şehirdeki yoğun tempodan bir mola verip Grand Hyatt İstanbul’un havuzunun serin sularında rahatlayabilir, dilerseniz gün boyu güneşin tadını havuzun yanıbaşındaki Gazebo Poolside Cafe & Bar’daki özel tadım menüleri ve serinletici içecekler ile çıkarabilirsiniz. Günlük ziyaretçilere ek olarak uzun dönemli üyeliklerle de kullanıma sunulan havuz, yaz boyunca sizin için vazgeçilmez bir nokta olacak.

Grand Hyatt İstanbul mor salkımlar ve zeytin ağaçları ile saklanmış gizli köşesinde Ege’nin huzurlu atmosferini ve lezzetlerini İstanbul’da hissetmek isteyenler için Grand Hyatt’ın unutulmaz yaz günlerine ev sahipliği yapacağı Grasidi Gastro Garden sizi bekliyor. Yemyeşil çimler üzerine kurulu bu eşsiz restoran, serin yaz akşamlarında misafirlerini Ege’nin sakinliğiyle ve lezzetleriyle buluşturuyor. 

Grasidi Gastro Garden‘ın mutfakta yetenekli şef Yusuf Gülyiyen liderliğindeki ekibi, sadece mezelerle bile unutulmaz bir akşam yemeği deneyimi sunuyor. Menüsünde yer alan zengin mezelerin yanı sıra, Ege’nin taze ve doğal ürünleriyle hazırlanan ana yemekler, damak zevkinize hitap edecek. Bu sezon 12 Mayıs’tan itibaren her pazar günü, barbeküsüyle misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyorlar. Grasidi Gastro Garden’da, yeşillikler arasında, şehrin gürültüsünden uzakta huzurlu bir gün geçirebilir, Ege’nin tüm güzelliklerini şehirde yaşayabiliyorlar.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
HAKAN ŞENEL, MAESTRO DMC’NİN TÜRKİYE PAZARLAMA MÜDÜRÜ OLDU

HAKAN ŞENEL, MAESTRO DMC’NİN TÜRKİYE PAZARLAMA MÜDÜRÜ OLDU

DÜNYANIN EN İYİLERİ LİSTESİNDE!

DÜNYANIN EN İYİLERİ LİSTESİNDE!