Gülsim Ali İlhan Kimdir?

Gülsim Ali İlhan Kimdir ve güzel oyuncu ile ilgili tüm bilgileri bulabileceğiniz yazımıza hoş geldiniz. Güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu şimdilerde TRT 1 ekranlarına gelen Gönül Dağı isimli dizide başrol olarak oynamakta ve Dilek karakterini canlandırmaktadır.

Magazin dünyasında adına sık rastlamadığımız, oyunculuğa genç yaşlarda başlayan Bulgaristan’da doğumlu Türk oyuncu Gülsim Ali İlhan hangi dizilerde rol almıştır, kaç yaşındadır, boyu, kilosu, burcu, evli mi gibi merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Gülsim Ali İlhan’ın ailesi Bulgaristan’da yaşıyor olsa da Türk bir ailenin kızıdır.

Gülsim Ali İlhan Bulgaristan’da yaşadığı zamanlarda Türk dizilerini izleyip oyuncu olmak istemiştir ve bunun için Türkçeyi öğrenmiştir. 16 yaşında oyuncu olabilmek için Türkiye’ye geldiğini ve Başkent İletişim Akademisi’nde temel oyunculuk ve diksiyon üzerine eğitimler aldığını dile getirmiştir. Daha sonra da dizilerde yer almaya başladı.

Gülsim Ali İlhan oyuncu olmak için elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini başarılı bir oyuncu olabilmek olduğunu bunun için de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ve günün birinde başarılı olduğu bir proje zirveye çıkmak istediğini dile getirmiştir. Güzel oyuncu Türkçeyi iyi bilmesinin yanı sıra iyi derecede Bulgarca, İngilizce ve Japonca dillerini de bilmektedir. Gülsim Ali İlhan Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence’a çok benzetilmektedir.

Gülsim Ali İlhan birçok dizide rol almıştır. 2012 senesinde başrollerini Hazal Kaya’nın üstlendiği Son Yaz Balkanlar 1912 isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

2016 senesinde Seddülbahir 32 Saat dizisinde 4 bölüm hemşire rolü ile ekranlara gelmiştir.

Yusuf Çim ile birlikte yine aynı yıl Star TV ekranlarında yayımlanan Hanım Köylü isimli dizide İlkgün karakteri ile ekranlara gelmiştir.

2017 senesinde Diriliş Ertuğrul dizisi ile ekranlara gelmiş Aslıhan karakteri ile yer almıştır.

2019 senesinde Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan Yüzleşme isimli dizi de Ayşegül karakterini canlandırmıştır.

2019 senesinde TRT 1 ekranlarına gelen Payitaht Abdülhamid dizisinde Gülcemal Kadınefendi karakteri ile yer almıştır.

2020 itibari ile şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı isimli dizide başrolde oynamakta ve Dilek karakterine can vermektedir. Gönül Dağı isimli dizinin başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan ve Ecem Özkaya gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

Gülsim Ali İlhan Kimdir yazımızın son bölümünde kendisinin sosyal medya hesapları ile devam ediyoruz. Gülsim Ali İlhan sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmaktadır. Twitter hesabının ismi Gülsim Ali şeklindedir hesabının 17.900 takipçisi vardır. İnstagram hesabının ismi gyulsim şeklindedir. 2020 itibari ile 917 bin takipçisi vardır.

Gülsim Ali İlhan’ın makyajsız hali merak ediliyor. Doğal güzelliği ile dikkat çeken oyuncunun makyajsız halinin de oldukça güzel olduğunu belirtmek gerek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ali Yasin Özegemen

Oktay Kaynarca