Haber Global sunucusu Bilgehan Atay kimdir?

Sosyal medya’nın gözde isimlerinden biri haline gelen güzel sunucu Bilgehan Atay televizyon dünyası sonrası sosyal medyanın da kraliçesi haline geldi. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan güzel sunucunun takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Bilgehan Atay kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ve takipçilerinin de sık sık arama motorlarında arattığı bu konu hakkında ne yazık ki çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Oyunculuğu ve sosyal medya yayınları ile bir çok sosyal medya kullanıcısının dikkatini üzerine çekmeyi başaran sosyal medya fenomenin gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Güzelliğinin yanı sıra başarıları ile de dikkatleri üzerine çeken Atay sunuculuk mesleğinde kayda değer bir noktaya ulaşmıştır.

Başarılı sunucunun takipçileri sık sık arama motorlarında ünlü fenomen sunucu ne kadar kazandığı sorulmuş olsa da malasef bu konu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Yeni gelişmeler olur olmaz siz değerli okuyucularımız için yazımızı tekrar güncel hale getireceğiz.

Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesinde lisans eğitimini tamamlayan başarı sosyal medya fenomeni sunucu meslek hayatına ilk defa 2002 senesinde Dünya Haber ve Reklam Ajansında başladı. 2004 ile 2007 yılları arasında ise SKY Türk’te Yüksek Yargı ve Başbakanlık muhabiri olarak görev yapan başarılı sosyal medya fenomeni sunucu 2009 yılında TRT’de yer almaya başlamış ve TRT Avaz ekranlarında yayınlanan Türk Kahvesi adlı programa sunuculuk yapmaya başlamıştır.

Burada göstermiş olduğu yeteneği ve güzelliği ile başarılı sunucu ve spiker Bilgehan Atay 2010 senesinde Kanal B’ye transferi olmuş burada Güne Bakıl adlı haber kuşağını sunmaya başlamıştır. Aynı haber kanalında 2019 yılına kadar ana haber spikeri olarak çalışan başarılı sosyal medya fenomeni sunucu son olarak Haber Global’a transfer olmuş ve bu kanalda hafta sonu haberlerini sunarak kariyerine yön vermiştir.

İnstagram hesabında bilgehanatay hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Atay’ın instagram da ise 4B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Cami Erdoğan için boşaltıldı

Erken seçim yok, seçime erken hazırlık var