Hakan Hepcan kimdir?

Kapatılan Vine platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan Hakan Hepcan Vine kapatıldıktan sonra diğer sosyal medya platformlarında’da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Yaptığı ses getiren paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken Hakan Hepcan geniş hayran kitlelerine ulaştı. Hakan’nın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Hakan Hepcan kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Bir dönemler oldukça popüler bir uygulama olan Vine platformunda çektiği telefon uygulamasında ortaya attığı “cocumuyo” kelimesi ile ünlenen Hakan fenomen isimlere zehir zemberek sözler söylemesi ile de gündeme geldi. Çoğu kişi’nin merak ettiği Hepcan 26 Şubat 1981 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Sosyal Medya 6 saniyelik videoların çekildiği platform Vine ile tanınan Hepcan Ege Üniversitesin’de Konservatuvar bölümünü kazanmasına rağmen İstanbul’a yerleşme kararı aldığı için eğitim hayatına devam etmekten vazgeçti.

İki bestesi bulunan Hakan’nın , Kuma ve Rol isimli iki grupla albüm çalışmaları mevcut aynı zamanda ekranlara da merhaba diyen Hepcan Okan Bayülgen’in ekibinde yer aldı. Ntv kanalında Bi’Dünya Şov isimli programın sunuculuğunu üstlenen Hepcan’ın takipçileri ise ekranlar’da fenomen isimi sunucu olarak görmekten oldukça memnundular.

Fenomen isim gönül kapılarını bir güzele kaptırdı. 39 yaşında olan başarılı sosyal medya fenomeni Hakan hayatını Elitsa Alexieva  ile birleştirdi.

Ekranlardan bir süredir uzak olan Hepcan olay olacak bir paylaşımda bulundu. 8 Aralık tarihinde Instagram’ın sevilen influencerından biri olan Sude Alkış’ın dekolteli fotoğrafını paylaşıp ‘Bu kız mı feno şimdi’ yazarak bir tartışma başlatan Hepcan’ın bazı takipçilerinden destek yağarken kimi bu durumu hoş bulmadı. Haklı olan yorumları tekrar paylaşımında bulunan Hepcan tartışmaların fitilini ateşledi. Daha sonrasında Nihat Doğan, Ala Tokel gibi isimler hakkında’da açıklamalar yapacağını söyleyen Hepcan merak konusu oldu.

10 Ocak 2007 tarihinde açtığı youtube kanalı ile özgün içeriklerini, şarkılarını tüm dünya ile paylaşmaya başlayan Hakan’nın şuan bu platformda 50B abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken sosyal medya fenomeni Hakan’nın instagram platformunda ise 130B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Gamze Karta hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yiğit Kağan Yazıcı kimdir?

RUSLAR TÜRKİYE TATİLİ İÇİN KREDİ ÇEKİYOR